Sahikaklc Arkadaslar merhaba 16+4 haftalik hamileyim gobegimde sık sık ust kisimlarinda kasinti oluyo ve uzun sure kasiniyo sizce neden olabilir buyudugu ve gerildigi icin mi benimle ayni durumu yasayan anneler varmi ???
Seftali @Sahikaklc karnın büyüyor derin geriliyor ve kuruyor bu yüzden de kaşıntı oluyor. Bol bol su iç karnına nemlendirici kremler sür ve kaşınmamaya çalış kaşıyınca çatlama ihtimali daha çok artıyor 😊
Sahikaklc Catlaklar icin nemlendirici yag kullaniyodum bitti almadim tekrardan yarin ilk isim tekrar almak olucak
Seftali @Sahikaklc çatlak istemiyorsan sürekli nemli tut diye tembihliyor doktorum takıntılı oldugumu anladığı için 😊 bence sende aynı tavsiyeyi dinle 😊
Sahikaklc Seftali siz ne kullaniyorsunuz lierac veya musleranin catlak kremini almayi dusunuyorum bu sefer
CansuTreci Sahikaklc ben bebak acı badem sütü sürüyorum. 31 deyim henüz çatlamadım. Su da çok önemli tabi. Fakat çatlayacağı varsa durmaz diyor çevremdekiler. Bakalım göriciiiz 🤗
Seftali @Sahikaklc hakiki zeytinyağı ve vazelin sürmeyi hiç ihmal etmiyorum. Lierac sadece sabahları sürüyorum ama dün doktorum yeni bir marka tavsiye etti bitkisel olduğunu söyledi elimdeki bitsin ondan alacağım bu sefer.