Sxbmd Merhaba hanımlar.Bugün çatlatma iğnesinin 15 günü,idrar testi yaptım çooook silik ince çizgi çıktı,gebelik olsaydı daha da belirgin çıkmalıydı dimi?ama bende çıkmadı net,adetime 5 gün var,umutlarım yıkıldı normalde 15 günde öğreniyorlar 😐
Mrv1234 Sxbmd hayir canim silik cizgi cikabiliyor illa net cikmasi gerekmiyor silik cikmissa cok cok yeni o yuzden oyle tekrar bi test daha yap yine ayni sekilde silikse hamilesin canim hayirli olsun bide git kan testi ver kesinlestir canim hakkinda hayirlisi illa net cikmaz teste silik cikip ogrenende cok
Zeyk Sxbmd adetine 5 gün varsa çok silik çıkabilir daha vakit var bekle bence. Regl gününü bir iki gün geçsin 🙏
Mehtapakgl Sxbmd kuzum iğne etkisi olabilir, ama şöyle diyim benim iğne etkisi 12,13. Günde geçerdi. Ve üstelik adetine daha beş gün var. Hamilede olabilirsin, olmayadabilirsin. Stres etme. Bir kaç gün daha sabır et. Adetinin geçmesini bekle.
KadriyeSlp Sxbmd Benimde silik çıkmıştı ☺️ Ve doktora gittiğimizde 3 haftalık hamile olduğumu öğrenmiştim. Yani silikte olabiliyor
Sxbmd Arkadaşlar resimde görünmüyor oyüzden atamam,2 gün geçsin yine yapıcam bakalım.biliyorum adetim hâla geçmedi,sadece çatlatma iğnesinin 15 günü diye yaptım çizgi anında çıktı ama inceydi silikti
Berrin123 Sxbmd kan ver bence olabilir. Silik de çıkıyor. Erken gebelik testide yapabilirsin. O şekilde adetten 6 gün önceye kadar öğrenebiliyorsun
KadriyeSlp Sxbmd Yok çatlatma iğnesi yapmamıştım ben. Ama silik çıkmış olmasını olumsuz düşünme içini ferah tut
Marayy Sxbmd ben de aşılama oldum aşılamanın 13 günü çatlatma iğnesinin 15 günü kan testi daha yaptırmadım ama yok diye düşündüğüm icin yaptırmıcm benim çizgim yok oldu gitti gide senin belirgindir belki
Sxbmd Bayaz1995 normalde olan çizgi kalın koyu kırmızı,ama ikinci çizgi ince hem de çok silik,belkide silik olsa şüphelenirim,ama ince olduğu için belkkde test bozuktu,yarın yine yapıcam