Mybabyboy BurcuYavuzSeymen ben de baktım şimdi AC karın çevresi uzunlugu 2hafta geri ama doktorum önemli değil geliiişim geriliği diyemeyiz buna demişti. Tüm değerler ortak degerlendirilir kafası uylugu vs demıstı sadece minyon olcak dedi. Off kafam karıstı bilemedim acaba baska dr a da mı gitsem
Burcu535 Bizim de 35+1 de 2576 gram çıktı herşey normal dedi ama fl ölçümü yani uyluk kemiği uzunluğu 1 hafta geriden geliyor doktorum 2 hafta geri de ya da önde olanları normal kabul ederiz bi sıkıntı yok dedi. Ultrasonda yaşı 34+6 çıktı.
Erdemlayda BurcuYavuzSeymen bnmde 36.0 olnca alacak galıba 6 nısan gbı bıde yanı sıra kan pıhtılasmam var daha once ıkı tne kalp atısı duyulmayan kurtajlarımda old ıcın rıske atmıolr suda malum sınırda olunca aynıymısız senle ıns sglıkla alrz kucgmza
BurcuYavuzSeymen Erdemlayda bende hiç öyle olmadı Allah’a şükür ama evet canım sağlıklarıyla gelsinler inşallah
BurcuYavuzSeymen Mybabyboy karışmasın canım benim kafası ve bacakları haftasıyla uyumlu karın çevresi sadece geride banada kötü bişey demedi sadece çok kilolu bir çocuk bekleme dedi inçe zayıf bi çocuk olucak dedi
Mybabyboy BurcuYavuzSeymen 36.haftada alması beni koruttu acıkcası normal dogum yapmayı cok istıyorum zamanında gelmesini doğal akışta
BurcuYavuzSeymen Mybabyboy yalan YoK bende öyle canım hep normal Doğum istiyorum zamanında gelsin ama hayırlısı böyleyse önüne geçemeyiz
Mybabyboy BurcuYavuzSeymen pazartesi gidince ben de detaylı konuşcam bu durumu doktorumla. Tesekkurler bilgiler için hepımız sağlıkla alırızkucagımıza evlatlarımızi inş🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Nergis Symclk çok değilmi maaşallah benşm 29 haftada 1400dü ve haftasıyla uyumluydu sğzinki önden gitmiş