Semadefne35 Betulbekil Ay hatrlıyorum ilkindede kadıncağz geldi perdelermi ütülemeye oğlu küçüktü sen git benm koltukları boya temizliyememştmde oturup ciddi ciddi sabaha kadar ağlamştm temzlk yapamıyorm diye kocam ne gülmüştü bana ya 😂😂😂😂
Ozqemrt Snygrl muhabbet ediyoruz hic değilse telefon elimizde bayılıyruz bir sure sonra zaten buda güzel 🤣🤣
Semadefne35 Ozqemrt camlar perdeler kapılar onlara kaldı 😂 1 haftadr halsizliğm war diye doğru düzgn ewi temzlemiyodum batıyodu bana pskolojil ew kokuyomuş gibi geliyodu artık bugnde yapmasam bilmiyorum nolurdu 😂
Ozqemrt Semadefne35 🤣🤣 benim camlar silindi perdeler yıkancak da hala yıkancak işte kociş yarın yine seyahate gidiyo perdeler yalan oldu
Betulbekil Semadefne35 Benim hiç ev işi yapasım gelmiyor sürekli yatıyım istiyorum erken doğum riskim var süpürme silmeyi eşim yapıyor ben sadece dağınıklıklığı toparlıyorum bazen bi enerji geliyor yapıyım diyorum başlıyorum yarıda canım sıkılıyor 😂
Ozqemrt Caglagul96 ben 12. Haftadan beri böyleyim kuzum alıştım artık saat basi uyanıyorum uyusamda manyak oldum artık 🤣🤣
Zeyd22 Semadefne35 bende uyuyamıyorum yarın spinal anestezi olcam inşallah heyecandan dalamıyorum dua edin bana ☺️😘🤲🏻
Caglagul96 Ozqemrt ben cam işini 1 ay önce yaptım ama temiz yinede suan bahara artık detaylı temizlik yapcam halı perde koltuk cam kapı petek dolaplar sonra ramazandı bayram dı derken doğum geliyo 🙈
Caglagul96 Suheyla19A ayak üstünde cok kalınca bacagımın baldırları acıyo ya aglıcak gibi oluyom resmen allah yardımcımız olsun 🙏
Suheyla19A Caglagul96 çalışıyo musunuz ev hanımı mi ben evdeyim cok fazla kendimi yormuyorum yuruyus yapiyorum sadece ev isi temizligi haftada 1 kere sil supur yetiyor zaten esim ve ben yani batmiyor evimiz seninde imkanin varsa yorma kendini
Semadefne35 Betulbekil Erken doğum riskin warsa otur oturduğun yerde eşinde yardım ediyomuş iştee miss gbi önce sağlık 🙋🏼♀️🙋🏼♀️
Ozqemrt Caglagul96 oh miss benim camlar 1 hafta önce silindi evde temizlendi benim riskli oldugundan kac aydır yatıyoduum perdeler kaldı tek oda allah kerim 🤗