Mervis87 Betulbekil ben de sevemedim sırt ağrılarım bulantılar kusmalar geçmek bilmiyor inşallah sağlıklı bi şekilde alırız kucağımıza
Tlaynz12 Mervis87 bende kalktım yatamıyorum 😂😂 nedir bu uykusuzluk anam doğursak da böyle olsak bari ne güzel uyuamıyoruz 😂
Betulbekil Tlaynz12 ben dün sabah 8de uyumuştum şimdi ondan uyuyamıyorum ama benim ilk haftalarımdan beri gece uykum yok hiç erken kalksamda gece uyuyamıyorum hele şimdi geceleri çok hareketli bebiş kasılmaların oluyor hiç uyuyamıyorum 😂
Tlaynz12 Betulbekil ben sürekli böyleyim ya zorla uyuyorum lavaboya diye kalkıyorum daha yok girmiyor gözüme uyku 😂
Nursahergun Günaydın uyuyamayalar yalancı şancı lara uyanıp sürekli çise kalanlar burda mı bebiş uyandı bizim. Dua açtım oğlana .selam olsun sizlere 😍🙃🙃🤰☹☹
Bottesini Uyabilecek için gündüz yatmıyorum.sabah 5 te de kalkıyorum bazen uyuyorum 9 a kadar ama şu son bir ay bir kere oldu.
Suheyla19A Semadefne35 yaaa kiyamam kuzum neler düşünüyor valla bacım cok zor bir surec olcak Allah yardimcin olsun
Bhr_2172 Betulbekil ben annemi fazla emmedigim için süt icemem sade şekilde ancak sütlü kahvede icebiliyorum 🙁