Herkese merhabalar anneler ve hamişler :) öncelikle hepinize sağlıklı doğumlar diliyorum ve uzatmadan söze giriyorum 31.01.2020 de cuma günü saat sabah 11 de normal kontrol ve ilk çatı muayenem vardı ve uyuya kaldık eşimle saat 12 de hastanedeydik ultrason ve normal kontrollerim yapıldı son olarakta çatı muayenem yapıldı ve 4 cm açıklık olduğunu söyledi doktorum ve hemen yatışım yapıldı bu arada en büyük şansım canım kız kardeşim o özel hastanede hemşire olduğu için herşeyde çok rahattım ve çatı muayenesinden kimse korkmasın ben çok rahattım kasmayınca inanın acımıyor. Ve biz eşimle odadan çıktık heyecan ve titreme sardı eşimle beni kız kardeşim heryerde her anımda yanımdaydı bu arada. :) he bide şöyle bişi diyim hastane cantamı ve valizimi hazırladım o sabah eşime dedimki sen arabaya al bunları dedim içime doğmuş sanki. He birde şunu da diyim perşembe gecesi dualar edip ayetel kürsi okudum :) neyse konumuza döneyim eşim diğer eşyaları ve annemleri ve annesigili almak için gitti ben odaya geçtim bekliyorum heyecan içindeydim suyumda geliyordu su gelmesi beni korkuttu çok hafif sancılarım başladı neyseki sonra kardeşim herşeyi getirdi beni hazırladı eşim ailem ve eşimin ailesi geldi ben saat 3e kadar kendi sancımla bekledim hala aynı açıklıktaydım suni sancı takıldı ilk doz azdı ama çok kötüydü suni gerçekle alakası yok gerçekten. Ve sonra epidural olmaya karar verdim hemen epidural oldum saat 3.30 du ve saat geçmiyordu suni sancıyı vermeye devam ettiler ve saat 4.30"da suniyi aldılar saatakşam 7 gibi kendi sancımla 9 cm açıklık oldum ve hemen doğumhaneye alındım eşim de benle geldi çatala çıktım doktorum ne dediyse aynısını yaotım tek yaptığım burnumdan derin nefes alıp ve ıkınmak o nefesi vermeden 4 ıkınmada kızımı kucağıma verdiler toplamda 15 dkkda kızım geldi saat 19.26 da 🤗🤲❤️ kesi olmadı asla hatta dikişte olmıcaktı ama kızım eli başında süperman gibi geldi ve bi kere kordon dolanmış boğazına o yüzden 2 tane aşındırma oldu ve dikiş atıldı 2 adet saat 8de odamdaydım kızım da bende çok sağlıklıydık hamileliğim zor geçti tanıyan varsa bilirler. Allahım iyiki kavuştrdu beni herşeyim geçti. Çok güzel geçti Rabbim olmayan herkese nasip etsin inşallah Allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın. 🤗🤲❤️ Bu arada doktorum benim gibi ilk doğumunda böyle kolay doğum yapan bağırmadan doğuran tek hastasıymışım 🤭🙈😍 sormak istediğiniz ne var ise cevaplarım karışık yazmış olabilirim meleğim arada bir ağlıyor ona bakıyorum çok teşekkürler hepinize hayırlı geceler 🤗💫🤩🙃