Deriyy54 Kızlar 20 haftaligim karnımda pek yok ama yatakta dönemiyorum çok zorlaniyorum sağa sola dönerken bide dönmeye çalışırken ağrı giriyor kasigima size de oluyor mu
SeydaPrc Deriyy54 ilerleyen haftalarda dönmek daha da zorlaşıyor 30. Haftadayım bir yere tutunmadan döneniyorum. Sanki bacaklarım tutulmuş gibi magnezyum eksikliğinden oluyormuş doktor bana ilaçlarını ihmal etme demişti.
zelis63 Deriyy54 canm aniden dönme bide döneceksende yavas yavas dönmeye çalış yada eşin uyanık oldugu zamanlarda yardım iste
Sznarslan Deriyy54 ben o haftalarda ani hareket yapınca oluyordu.kasığımda sanki bişey kopuyor hissi ile beraber acı hissediyirdum.bi süre sonra geçiyordu.
Deriyy54 Sznarslan aynen canim anı harekette bağlara ağrı giriyormuş internette öyle yazıyor önemli bisey değilmiş ama
Dilan3eymenn Deriyy54 ayy evet aynen bendede oluyor unutuyorum bazen birden kalkıyorum sabahları basil karnım ağrıyor iki büklüm yürüyorum sonra vc ye 😅😅
Ozqemrt Deriyy54 benimde aynı dert 18+5 yan döndüğümde geriliyor karnım korkuyorumda sırtüstüde iyi değil diyolar saşırdım napcagımı