Davud_moms Merhaba kizlar bişey sorcam. Nst'ye gitsem ama doktor muayinesi 1 hafta sonra olacaksa Nst'de bana açıklama yaparmi yani bebek iyi suyu iyimi sancım varmı yokmu diye? Not:ilk kez Nst olucam onun için soruyorum
secil_16 Davud_moms nst ye girmeye başladım bende her hafta bakılıyor bi hafta hem nst hem muayene oluyor bi hafta sadece nst sancın falan var mı diye bakıyor normal deyip gönderiyorlar canım.
Davud_moms secil_16 bebek hakkında bilgi vermiyormu? Mesela suyu azaldiysa bebeğin Nst'de görüyorlarmi acaba bu sıkıntı varsa yani sıkıntı yoksa her hafta müayinəyə gerek yok onu nasıl bilicez sıkıntı varmı yokmu?
Busemasalpoyraz Davud_moms yok nstde suyunu va gormuolar bebegin kalp atisi hareketi ve senn sancilarna bakilio sadece canm
Busemasalpoyraz Davud_moms doktor seni muayenelerne ne zmaan cagrrsa ozmanlar gitceksn yada bebegn hareketlernde sikinti yasarsan hissetmezsen vs o dibi durumlarda git ama haftada bir gidiyorz cogmz zaten canm
Davud_moms Busemasalpoyraz teşekkürler canım. Nst odasındaki hemşire bilgi veriyo degilmi yani kalp atışı iyi yada kötü gibisinden
Busemasalpoyraz Davud_moms veeio canim zaten nst sonucunu doktora gosteriosn muayne etmesede ona bakio gormek istyo onu