AtesveAnnesi Bayanlar çikolata etiketi bastırabileceğim internet sayfası biliyormusunuz yardımcı olurmusunuz?
karolin AtesveAnnesi canım çevrende matbaa varsa onlarda etiket basıyo hem sende tasarlayabiliyosun ona göre basıyolar
Dilan3eymenn AtesveAnnesi By. Sinans miydi neydi instagram adresi bak derim canm tam hastanelik gelen misafirlere verilecek çikolata
BusraDevlet83 AtesveAnnesi Olabilir. Isterseniz çikolata etiketi diye aratma yapın arama motorundan. Çiçek Sepeti'ne de bakın derim ben.
Hayalet Mommy34 80 adetini 50 TL bile değildi aldığımda yaz ayında almıştım temmuzdu sanırım şuan var mı bilmiyorum ama tatlarımızla güzel
gezentianne AtesveAnnesi Herkes bi hacışerif tutturmkş gidiyo ama bana hem pahalı geldi hem se bişey soruyorum saatlerce cvp yazmıyorlar snir oldum ben de bi sayfa arıyorum yaptıran arkadaslar yardımcı olabilir mi
merve_89 Instagramda dokme cikolata isminde bir sayfa var orasi cok uygun ben oraya cikolatalarimi siparis ettim
Hayalet AtesveAnnesi o zaman instagram da Özmur consept var onlar sadece etiket de yapıyorlar hatta bana model falan da çok yolladılar çünkü çikolatalarım fazla kalmıştı başka organizasyon da kullanayım diye değiştirmiştim
Pandabekleyenanne AtesveAnnesi hacı Şerif’ten nişanımda düğünümde hep yaptırdım çok memnunum bebek içinde yaptırcam