cerenozb07 Kızlar son adetime göre şuna 7 hafta 5 günlük gösteriyor ama 5 hafta doktor öyle dedi kesemiz geçen hafta Perşembe vajinal ultrason ile gözüktü şimdi son adet tarihini mi baza alıyorlar hep bebek kese boyuna göremi
pink01 cerenozb07 son adet tarihini alıyorlar ultrasonda ölçü her gidişte farklı çıkıyor ben 1 hafta geride çıkıyodum ultrasonda artık 2 3 gün önde çıkmaya başladım o haftalarda tam oturmuyo ama baza aldıkları tarih son adet tarihi
Zeyk cerenozb07 geç döllenme olmuş olabilir. Hamilelikte bir veya iki hafta ileri, geri çıkabilir haftası bebeğin Bu da ya ultrason cihazından kaynaklı yada bebeğin gelişimiyle alakalı oluyor. İleri haftalarda bebek kendi haftasiyla uyum yakalıyor.
Edabdulkadir28 11 hafta 4 günlük hamileyim bu ilk hamileliğin ve biraz tecrübesizim ikizlerim olcak ver doktora gidene kadar endişe yaşıyorum şimdi de kasıklarımda hep Bi ağrı oluyordu Bi kaç gündür yok bu haftalarda normal mi acaba kontrole 1 hafta var henüz
Zeyk Edabdulkadir28 evet kısa süreli ve geçen ağrılar normal rahim büyüdüğü için Uzun süren ve geçmeyen ağrılarda bir uzmana danismada fayda var👍