Deletedmom0990 Kızlar 21+2 haftalık hamileyim ve normalde 80 beden giyiyorum ama büyüdü göğüslerim kaç beden büyük almam gerekir daha büyür mü emzirme sütyeni düşünüyorum 85 alsam yeterli olur mu sizce bı yardım etseniz
Zeyk Deletedmom0990 yani suanki büyüklüğüne göre deneyerek alıcaksın tabiki ne kadar daha buyur veya sabit kalır bilemeyiz ki?
Furkanpervin Deletedmom0990 valla canım ben 75 takıyodum 5 aylık hamileyim benimde büyüdü bez südyenler var ya ondan takıyorum o kadar rahatki 85 aldım çok rahat dene istersen normal südyenler çok sıkıyo
Deletedmom0990 Zeyk internetten alacağım almışken emzirme sütyeni olsun istiyorum çok kaliteli ve güzel ama denemem mümkün değil 💁
Deletedmom0990 Nurr kaç kilosunuz kaç kilo aldınız boyunuz kaç ben 49 dum 51 oldum 170 boyum zayifim kalıplı bir insan değilim
Deletedmom0990 zelis63 bende emzirme sütyeni alacağım işte internetten sipariş vereceğim denemem mümkün değil kaç beden büyük aldınız normal bedeninizden
Deletedmom0990 Talentedmom daha da büyür mü 💁yer çekimine yenik düşüp öne doğru yuruyecegim bu gidişle 😂😂
Deletedmom0990 Furkanpervin bez sütyen sevmiyorum ben rahat ama sallanıyor gibi geliyor bana rahatsız oluyorum kaç kilosunuz boyunuz kaç 2 beden birden çok değil mi biraz 💁
zelis63 Deletedmom0990 canm walla benm aldıgım desteksiz üstten açılıyor kalıp farkı var normalde 80 85 beden giyerdim şimdi 85 tam oldu bana
Nurr Deletedmom0990 ben 10 kilo aldım şuan 32.haftaya giricem diger oglum da 15 kilo aldım ama benim boyum 1.59 sizin çok büyüme Olmaz belki yapıdan dolayı
zelis63 Deletedmom0990 değişim varsa sorun değil gönderirsin yine ama aslında cevrende mağazalar varsa git dene ona göre bedenini alırsın
Deletedmom0990 Buse62 internetten alacağım canım deneme şansım yok maalesef 😣kaç kilo aldınız kaç haftalık
Buse62 Deletedmom0990 32 haftam bitiyor 9 kilo aldım fazla kilolu da degilim ama gögüslerim büyüdü baya