Erenfamily Gulu23 normal cnm kendini zorladıysa olmuştur kaslar ağrıyor Benimde öyle olmuştu doktor bu şekilde cevap vermişti haftada 1 e düşür istersen sonuçta senin rahatlığın önemli 😊 benim doktorum 6. Aydan sonra Önermedi 🙈
BraTurgut Gulu23 ilk gebeliğim de düşük yaşadım eşim çok üzüldü çok şükür düşükten 1 ay sonra hamile kaldım ama eşim çok tedirgin kızımda kızım birşey olacak diye çok korkuyor ilk 3 ay doktor yasak dedi zaten 3 ay bitti ama biz hala korkuyoruz doktorada soramadım birşey 😏
Eymenbebek Gulu23 bunda şaşılcak ne var anlamadım benimde gebeliğim riskli ve 37 haftalık hamileyim bi kere bile ilişkiye girmedik bebeğin sağlığı herşeyden daha önemli bence
Elats61 Gulu23 bizde 23 haftadır yapmıyoruz niye şaşırıyorsunuz ki bebeğimin sağlığı herşeyden önemli 9 ay kendimizi neden tutmayalım bir ömür değil ya bu ki zaten ben korkudan hiçbirşey yapamam ki eşimde çok anlayışlı benden çok o korkuyor anne baba fedakarlığı bu bence
Erenfamily Gulu23 sen kendini bilirsin yine anlarsın yanı ama yine de kasılmalar oluyorsa dikkat etmek lazım
ElifKarata Arkadaşlar düşük yada risk olduğu zaman doktor yasaklıyor ama bir sıkıntı yoksa isterseniz hergün olan bişey kendinizi tedirgin edip korkmayın aile sağlığı için olması gereken doğanın kanunu ☺😘😂