Sldmrt busratatas benim deli gibi oluyor valla hiç bişey de fayda etmedi :/ rlma çayı ıhlamur filan yapıp içtim zencefil kemirdim ama ıııh geçmedi :)
Zeyk busratatas Geçmiyor. Gebelik riniti deniyor. Birde kronik faranjitim var ikisi birlikte hiç cekilmiyor. Ben bir çözüm bulamadım 34.haftam sabahları geniz akintisindan kusuyorum bir çok kez yaşadım. Burun tikanikligi ve nefes alamama da cabası
Tukec busratatas Bende kurtulamıyorum. Özellikle yattığımda akıntı artıyor. Sabahları rahatsız bir şekilde uyanıyorum. Burnum tıkanıyor sürekli. Ihlamur çayı içip c vitamini almaya çalışıyorum :/
sbdn Kızlar okyanus suyu içerikli doğal burun spreylerini öneririm. Ben çözümü onda buldum. Doktorum sorunsuz her ihtiyacım olduğunda kullanmamı söylemişti. Çok şükür şimdi baya geçti.
Zeyk sbdn Canım onlar hiç kar etmiyor ne okyanus sulari, ne okaliptüs yağları kullandım. Bu dogurmadan gecmiyormus
Busbusvehashas Asla geçmiyor. Hamilelikten kusmadım ama şu geniz akıntısından her sabah lavaboya zor koşuyorum. Artık illallah ettim ama fayda yok nefesimi bile tıkıyor