asyaa15 Dmr yapar canım eşim anlar o işlerden bakalım eger kendimiz getiremezsek sipriş ederiz artık.
asyaa15 ebis bizde begendik canım onu tam cocuk dolabı güzel. Bide koçtaş a bakacagz farklı bse bulamazsak onu alacagız bizde 😊
Marinedeniz asyaa15 canim yatagi sahibinden de bulduk montessori yatak 550₺ ye dolap ve sfonyerde 1300₺ ikisi civilim de bulduk
asyaa15 Osgem2019 takım halinde cokda iyi canım güle güle kullansın bebişin cok tatlı. Ama burda yok bu takımlardan kayseriden bakacagz artık
asyaa15 Zeynephulya hımm gayet iyi dek getirmişsiniz canım. Walla bende uygun a getirmeyi düşünüorum ama bulamadım bi türlü bakalım nasıl olacak
Osgem2019 asyaa15 sağol canım zaten mağazalarda satmıyorlar internete özel satılıyor o yüzden evdeki resimler de attım mdf biz de çok memnun kaldık
Marinedeniz asyaa15 yatagi hazir bulduk canim sifir hic kullanilmamis ama dolap ve sifonyer civilin magazasindan.. sahibinden de bakabilirsin canim normalde yatagin fiyati 750,₺ felandi esim pazarlik yapti 550₺ ye dusurdu
Marinedeniz asyaa15 90x190 aldik canim buyuyunce de yatar dedik ustunde catisi felan da var gayet hos hem biz de yaninda yatabiliriz diye buyuk aldik ztn anne yani besik de var ama onu ancak 5 ay kullanabiliyormusuz
asyaa15 Marinedeniz resmi varmı acaba. Piercardin de de 999 tl düşmüş montesorri çatılı böle üstünde çadırı falan var
1prens1prensesannesi_ asyaa15 canım aslen bende niğdeliyim kayseri de yaşıyorum burda bebek mobilyası öimalat yerleri var dolap şifonyer beşik uyku seti vs hepsi 1500den başlıyor 2500 E kadar benim alacağım da 2100 TL.. Uygun yerler var çok güzel
asyaa15 1prens1prensesannesi_ yaaa canım ya biz gelmeyi düşünüyoruz önereblcegn yerler nereler acaba. Montesorri ve dolap düşünüyoruz bizi yönlendirecegn yerler nereler. Bi koçtaş ve tekzen i biliyoruz. İmalat yerleei nereler acaba siz nerden nasıl bsey aldınız bilgilendirirmisin biraz 😊
Marinedeniz asyaa15 var canim https://imgyukle.com/i/nVhnkY Bu yatagi ahsap aldik ozellkle boyasiz diye belki duruma gore boyariz olmazsa dedik
1prens1prensesannesi_ asyaa15 instagram dan ekler misin canım beni ordan göndereyim sayfaları @yaseminmustafayalcn