bukety26 Merhaba kızlar, size bi sorum olacak şuanda 16+3 haftalık hamileyim. Devlet hastanesinde 3 gün sonra randevum var . Siz devlet hastanesinde cinsiyeti ne zaman öğrendiniz ? Cevaplarsanız çok sevinirim 🤗♥️
Ecemsucan2012 bukety26 devlet hastanesi cinsiyet söylemiyor yani ben gittiğimde öğrenememiştim. Kolay kolay da söylemiyorlar. Bu arada ben gittiğimde 17. Haftamdaydım. Canım
asyaa15 bukety26 ben 12 de gitmiştim canım %70 erkek demişti sonra 16 da gittim %100erkek dedi 😊 bana söledi dr um yani bazıları sölemiyorlar diye duymustum
Ecemsucan2012 bukety26 hayır zaten söylemek istemedi doktor bende birşey demedim çıkıp özele gidip öğrendim. Devlet hastaneleri cinsiyet söylemiyor artık kolay kolay canım
Taylan1 Haftamda öğrendim hayatım. Özelde takip altındayken devletede gidiyordum ve ben cinsiyeti devlette öğrendim. 34 haftalık olduk Arada yine devlete de gidiyorum
Deletedmom133 bukety26 15 de özelde 17 de ise devlette öğrendim.her gittiğimde söyledi burdaki arkadaşlar söylemiyor diyor ama her devlet bir değil
Sldmrt bukety26 doktoruna bağlı o devletle ilgisi yok. Bitanesinde doktor hiç bi halt söylemiyordu bırak cinsiyeti sağlığını sorunca bile cevap vermiyordu. Ama başka bi devlete gittim 14.haftada net konuşmadan erkeğe benziyor dedi. Özelde ki doktorum da onayladı bebeğim erkek .
Aysegnl51 bukety26 özelde öğrendim 12 haftalıkken.erkek olduğu için net dedi belki de.normalde demem dedi 😁
Ipek_ozsyhzry bukety26 devlet hastanedeki doktrum 12+5 te söylemişti kız demişti 32.haftadayız prenses yolda🌸