Aleyalmina mihrinazsumbul canm yüksek mi çıktı kontrol rt dediyseler günde 1 kez dinlenmiş sekilde olarak ölçyütebilirsnde eczanelerde
mihrinazsumbul Aleyalmina 12 ye 7 çıkmıştı en son. Anlık ateş basması ani baş ağrısı vs oluyo bugünlerde tedirgin oldum 30 haftalıgım
mihrinazsumbul AATozarr hangi seyirde gidiyo acaba kaça kaç genelde? 2 güne bi ölçtürüyüm o zman bende 😣
AATozarr mihrinazsumbul Çok şükür 11/6 12/7 bir kaç defa hastane de yüksek çıkmıştı 14/9 anlam veremedim doktorum asla ihmal etmiyorsun sürekli kontrol et yüksek gördüğün an gel dedi hele ki son haftalara doğru tansiyon takibi çok önemli sende ihmal etme
Grhn mihrinazsumbul kontrole gittiğimde bakılıyor sadece . İlk başlarda ayda 1 kere . Doğumun son ayında haftada bir gitmeye başladım ölçülüyor. Her gün ölçmenize gerek yok. Zaten tansıyon düşrse yada yükselirse belirtileri oluyr. Bakmadığınz günlerde aklınıza takıılmasn
mihrinazsumbul Grhn işte değişik bi anda daralıyorum ateş basıyo başım ağrır gibi oluyo o yüzden tedirgin oldum gebelik haftasıylada ilgili olabilir ama genelde tansiyon yükselme belirtileriymiş sanırsam😑
RuzgarsMommy Eve bi tansiyon aleti almak gerekiyor galiba artık. Ben hic anlamam ama .. sağlık ocağına gidince ölçmüstü en son yüksek demişti bidaha da ölcmedim evden cok sik çıkmıyorum üşeniyorum ölçturmeye
sinber RuzgarsMommy omron kullanıyorum kola takıp düğmeye basıyorsun canım dijital ekran direk gösteriyor kalp atışının sayısına kdr 250 lira civarı