Cananyilmaz9393 Kullananlar varmıdır arkadaşlar ? https://www.minikkusbabysling.com/product-page/vişne-çürüğü-solid Eşim ısrarla Stokke marka kanguru almak istiyor bende bunu istiyorum daha pratik ve daha az yer kaplıyor her an çantamdan çıkarıp kullanabilirim kullananlar varsa tecrübelerini paylaşırsa sevinirim. 🙋🏼♀️
Oznurrb Cananyilmaz9393 bana da aşırı kullanışlı geliyor bir çok avantajı da var yenidoğan itibarıyla kullanılabilmesi gibi ama algı olarak bebek kayıp düşecekmiş gibi geliyor 🤦🏻♀️ Bir de sanki bebek içinde çok yamuluyormuş hiç rahat değilmiş gibi 🤷♀️ Kullananlar yorum yapsa keşke
Sldmrt Cananyilmaz9393 kullanmaktan yana bi sıkıntı yok kullanında şu para tuzaklarına düşmeyin gördüm 150-200 lira civarı satılıyor. Gidin bi terziye iki metre kumaşa metal halka diktirin alın size baby sling 😂 eskiden analarımız ninelerimiz çarşafla sırtına bağlarmış bebeklerini. Resmen o stile halka eklemişler milleti kazıklıyorlar modernlik adı altında
Mlsldy Cananyilmaz9393 merhaba ben de halka sling alıcam kullanış açısından, bebeğin rahatlığı açısından daha cazip geldi bana🌸 gebe okulunda da çocuk doktoru esnek olan slingleri önermediklerini ancak keten slingin daha sağlıklı ve ergonomik olduğunu söylemişti.
ozgealpn Ben bunu alacağım çünkü etrafımda kullanan kişiler çok memnun.. Ayrıca minikkuş diye instagram sayfasından takip edin orada ki yorumlara bakınız faydası olacaktır🤗
Esrntltrn Doktorların tavsiyesi sling diye biliyorum ben aldım henüz kullanmadım ama bu fiyat cok fazla ben 50 liraya aldım
Esrntltrn Duaumayy instagramda bi sayfadan almıstım simdi adını hatırlamıyorum etiketine bakar yazarım eve gidince
gezentianne Cananyilmaz9393 Bbeim arkadaşlarım hep NEKO sling önerdi, Onu da bebecruzdan ikinci el alacağım bi ton var 50 tl ye
sbhtyndk bende wrapsling aldm bu siteden ama baglamasi cok zor. nr kadar pratik görünse de yaparken oyle olmuyor... o yuzden halka sling bakıyorum. ama onuda uygun fiyata bulamadm