Blackmom Arkadaşlar 32 haf olduk.. bebeğin başı ayakları poposu nerede anlayamıyorum hiç çevremdekiler ben anlıyordum falan diyorlar 😏
01merve14 Blackmom benimki şuan baş geliş pozisyonunda ayaklarını anlıyorum minicik dayiyo kanrima elleyince hemen kaciyor🤣
Nilay35 Blackmom bnde 38+3um bas asagi olduqu icin mideme ayaklarıyla baskı yapiyor ama dediginiz gbi normalde hic basi ayaklari nerde anlamiodum bende sasiyorum insanlara
Medine_1992 Blackmom canım benim ki makat geliş dönmedi daha ve kafası taş gibi midemde elimlr dokunduğumda semsert bölgesi kafası saf tarafımda da sürekli sivri bir sekilde dirseği ile vuruyor incecik sivri anlaşılıyor yani karın yapısı ile de alakalı tabi anlamak
Salcali Blackmom ya aynı ben 32 deyiz ne nerde anlamiyom..bazen bi bölge sert oluyo kafası galiba diyorum yoksa poposu mu oluyorum😄 eliyle mi vuruyo ayağıyla mi nasıl anlıyorlar ki
Blackmom 01merve14 ben bugün çok hafif hissediyorum sol taraf belime doğru çok hissediyorum bide aşağıya doğru hissiyat var.. Bugün sanırım pozisyon değiştirdi.. ama ne şekilde hiç bilmiyorum.. Nasıl anlarım ki ? Normal çok hareketli göbeğim bi o tarafa bi bu tarafa gidip geliyordu bugün öyle değil
01merve14 Blackmom bende anlamadım canım iki hamiellegimde de baş geliş olduğunu doktorda öğrendim, ama gelmiştir seninkininde zamanı bende 32 haftalık hamielyim
abilgili Blackmom baş geliş pozisyonunda olduğu için kafası aşağıda zaten, vajinaya baskı yapıyor kafasıyla, bir de ayakları sağ göğsümün altında kıpır kıpır oynuyor, bazen kasılıyor poposu o kadar gergin bir şekilde sağ tarafta toplanıyor ki🤷♀️
abilgili Blackmom bir de hıçkırıklarından da anlıyorum, aşağıda atıyor pıt pıt ritmik olarak, kafası aşağıda olduğu için.
Ftma_izmr abilgili benimde hıçkırığı kaşıklarımda atıyor ve göğsüme bazen baskı vuruş hareketi geliyor döndü mü dersiniz
abilgili Ftma_izmr dönmüş muhtemelen, benim de bu şekilde göğsüme vuruyor hep ayaklarıyla ve hıçkırıkları aşağıda👍🏻
Damla3773 Bende 32 haftadayım ben doktora sorunca kafası aşağıda demişti normal doğum pozisyonunda 😅 ama bazen sert oluyo göbek deliğimn yanları falan sonra kaybolup gidiyo dönüyor mu napıyo hiç anlamıyorum 😃😃
abilgili Salcali kalp atışı gibi bir süre devam eden ritmik atışlar hıçkırık oluyor, güçlü oluyor epey, o sırada göbeğim de inip çıkıyor, 5 dk bile sürdüğü oluyor.
Baloglum93 İki üç hafta sonra anlarsın bebeğin yeri daralinca daha da anlaşılır oluyor mesela bebeğin başı aşağıda bende aşağı tarafta hep hıçkırık gibi titreşim oluyo ayakları mide tarafımda oraya vuruşu daha sert göbek kenarında elleri var ordaki hareketler daha narin göbeğin sağ tarafında hep sertleşme oluyo orası da büyük ihtimal sirtivepoposu
Pembepanterr Blackmom benimki makat geliş suan ayakları aşağıda vurduğu zaman aşağılarda hissediyorum 😊 döndüğünde anlıyorum başka yerlere vurmaya başlıyor cunku 😊
Milena21 Ben hala anlamıyorum ..Başlık açacaktım denk geldim iyi oldu ..inş bizde anlayablrz ya 30 haftalık oldm ama nerde şuan anlamıyorum göbeğimn heryernde atıyor maşallah