Selamın aleyküm hanımlar sonunda bende burada ki 9 aylık serüvenin sonuna geldim yeri geldi sordum yeri geldi cevapladım aklıma takılan her konu da gelelim benim hikayeme 🤲🏻 Cumartesi günü sancım geldi gittim doğum haneye düzensiz deyip gönderdiler evde arada geldi yine gitti yürüdüm bol bol neyse pazar günü gece 3 ye yine sandıklarım geldi 10 dk bir suyum az geldi ne olur ne olmaz diye gittim nst çektiler sandıklar sıklaşınca gel dediler neyse saat gece 3 ten sabah 9 kadar uyuyamadım sancıdan yani sancılarımı evde çektim sancı geldikçe yürüdüm squat yaptım ama o halimi bi ben bir ALLAH BİLİR neyse sabah 10 gibi duş alıp gittim doğumhaneye 4 cm açıklık var dediler lağman yapıp nst bağladılar bu arada devlet hastanesi ebeler o kadar iyiydi ki ALLAH razı olsun bin kere çok iyi davrandılar. Suni sancı verdiler lavaboya gittim kanlı sıvı geldi dedim baktılar süper açıklık tam dediler hadi kuzum sandın geldikçe ıkın dediler sandım geldikçe tam ıkındım saçı gözüktü simsiyah saçlı bi kız geliyor tam ıkın dediler 😍 bi iki kere ıkındım hadi doğuma dediler çatala çıkardılar orda var gücümle tam ıkındım 4 5 kere affedin süpersin kuzum diye motive ettiler beni sonra kafasını gördüm RABBİMİN MUCİZESİ O ANDAN İTİBAREN AĞLA AĞLA DURDURAMADIM KENDİMİ Annelik içgüdüsü galiba tutamadım kendimi 😢😢😢öptüm kokladım mis gibiydi tertemiz çıktı sonra 1 2 dikişim var az bişey kesi atttılar inanın şansının yanında o atılan dikişer hiçbişey o an içinizden çıkıp koynunuza koyuyorlar ya Tam anlamıyla ALLAH’IMIN varlığına ve birliğine bir kez daha şahit oldum yok böyle bir şey ELHAMDÜLİLLAH ❤️🤲🏻🤲🏻 Üstünü giydirdiler benim dikişim atıldı plesantayı çıkardılar içimi temizlediler ben hala ağlıyorum ben götürücem dimi benimle gitçek diyorum tabi canım sana vericez sen bebeğinle Çukıcakson dediler ve beni sandalyeye aldılar mis kokulumu verdiler ben hala ağlıyorum babamız cama yapışmış bizi bekliyor ❤️ Çok şükür odaya geçtim ağrım çok az ağrı kesici verdiler içmedim AMİNEM şimdi kucağımda bana bakıyor 🤲🏻🥰 RABBİM bekleyen herkesi bir avazda kurtarsın o an ki sancıyla herkese dua ettim RABBİM KABUL ETSİN İNŞALLAH ❤️ Sorularınız olursa gece uzun konuşuruz 😂❤️