tgbactn Selam kızlar. Ultrasondaki kiloyla dgumdan snraki bebek kiloları nasıldı, yanılma payı nasıl oluo acaba tecrübelilerden fkir almak istiyorum 🎀
Tontiasya tgbactn Ben erken doğum yaptım 1800 gözüküyodu ultrasonda ama 2055 gram doğdu.Doğduktan sonra küvezde tekrar 1.800lere indi .
Tugbaztrk tgbactn +300 -300 dedi benim doktorum bende merakla bekliyorum. 3000 gr diye sevindim eksi cıkarsa üzülcem🙈🤭
tgbactn Naz08 bebeğim biraz iri görünüyor doktor sezeryan olur gibisine konuştu bnde ultrasonun yakılma payını göz önünde bulundurularak normal istiorum ☺️ama kısmet bakalım
Bahar2 Tugbaztrk bana da 3250 gibi söyledi +-200 olabilir dedi elin günün içinde 3 kg bari doğsa 🙃 ziyarete gelenler ilk kilosunu soruyor desen dert demesen dert söyleyince ayyyyy anca kendini beslemişsin diyorlar 🙃🙃🙃 benim ikinci hamileliğim 🥰
nezyy tgbactn yanılma payı kullanılan cihaza göre farklılık gösterir, ultrasound kağıdında çocuğun kilosunun yanında +- aralığı gösteriliyor.
Tugbaztrk Bahar2 banada kendim kilo almadım diye sen cocugu besleyememişsin diyolar insanın canı sıkılıyo🤦🏼♀️😅 yoksa tabi sağlıklı olsunlar once ama gelen giden bana zayıfsın diye 2 kilo cocugun dicekler diye geriliyorumm