fbklcg 19 haftalık hamileyim 247 gram sizce iyimi sonunda ne kadar kiloyla doğar tecrübenize dayanark soruyorum veya sizin bebeğiniz kaç gramdi
ARNN fbklcg canim sag salim olsun inweAllAh bence iydir kilosu mawAllAh ben 21+3gunluk 20+2hunlukde gitmiwdim 376 grm demiwdim normal bence
Merve_kucuk fbklcg bence normal bebeğinizin kilosu🙂 ben o haftada gitmedim kontrole ama 22+2 günlükken 579 gramdı ☺
SnmTt fbklcg 19. Haftada benim 350 grma yakındı normal bence sizinde😌 zaten esas 25ten sonra hızlı alıyorlar
SnmTt fbklcg tahin pekmez çok yiyorum süt soda yoğurt ama onun dışında canım ne isterse 🤭 jelibonla beslenmiş olabilir yani çocuk 😂
Beyzaharun 17+6 da gittim en son 246 gramdı normal dedi doktorum şuan 20 olduk kaç gram bilmiyorum 🤷🏻♀️
-fv- fbklcg bana göre iyi maşallah bebişine🧿benim o haftalarda 118 gramdı 21.haftamda 260 gram..şuan 24+1 im yarın ölçüm için gidicem toparlanma var mı diye geriden geliyoz ha bire😞
Aysegulck -fv- sabah kahvaltını iyi yapmaya çalış canım 2 3 yumurta kır ye süt iç ayran iç kaşar peyniri muz portakal sık alışkanlığa dönüştürmeye çalış bebiş için biraz biraz zorla
Aysegulck fbklcg sabah kahvaltını iyi yapmaya çalış canım 2 3 yumurta kır ye süt iç ayran iç kaşar peyniri muz portakal sık alışkanlığa dönüştürmeye çalış bebiş için biraz biraz zorla
Melisyasar fbklcg peynir tahin pekmez sut ceviz badem muz kaşar bunlar iyi aldiomus yumurta mesela gibi ben bunlari yiyorum
Beyzaharun fbklcg canım ben normal besleniyorum , ama hergün 1 tane muz , 1 tane sade soda mutlaka içiyorum , kahvaltıda peynir mutlaka yerim yemeklerde yogurdumu yerim her gün içmesemde süt içmeyede çalışıyorum sanırım bunlar kilo yapıyor bebeğe
BbRrCc En son 21+4 de gitmiştim kontrole o zaman 510 gramdık 😊 şuan 24+0 ız ne kadardır bilemiyorum. Doktorun gelişimi iyi diyorsa bir sıkıntı yoktur inşallah içini ferah tut 🤗