Ezgi1990 Kızlar ovülasyon testi gün gün yaptığıma göre daha net çıkmaya başladı ama hala t c gibi koyu değil. Böyle git gide koyu olması acaba gebelik göstergesi olabilir mi ? Daha çok erken biliyorum ama çok merak ediyorum yumurtlamanın 9. Günü bugün 🤦🏻♀️
Redikulus Ezgi1990 kaçıncı gün yumurtlamayı göreceğini bilemezsin. Her gün yapmaya devam etmelisin. Ben 25. Gün görmüştüm bir keresinde yumurtlamayı.
Redikulus Ezgi1990 emin olmak istiyorsan erken gebelik testi almalısın. Ovolüasyon testlerinin her gün daha koyu çıkması hiçbirşey ifade etmeyebilir
PelinCemre Ezgi1990 benimde bugün bu şekilde çıktı. 27 ocakta Yumurtlama olup 30 ocakta hafif silik 31 ocakta çatladı. 1 şubatta hafif kırmızı çıktı. Bugün tekrar yaptım sizin ki gibi kırmızı çıktı.
Ezgi1990 Redikulus hayır canımm ben yumurtlamayı gördüm, bunu gebelik testi amaçlı soruyorum yanlış anladın sen
Redikulus Ezgi1990 ovolüasyon testinden hamile olup olmadığını mı anlamak istiyorsun. Doğru mu anladım bu sefer. Ovolüasyon testinde hamilelik kan kırmızı gibi çok koyu ve daha kalın bir çizgi görmen gerekiyor.
Tugceecikk Ezgi1990 geçen biri yaptı koyudu adete 2 3 günü vardı kan verdi bişy çıkmamıştı onu görünce ihtimal vermedm ama yinede yapmak istedim geçen yaptığıma göre koyulaşmştı açıkcası belki öyle oluyordur :/ yarın sabah ben hcg test yapcam yazarım size belki olur ☺️
Ezgi1990 PelinCemre Lh hormonu hep var vücudumuzda o yüzden silik çıkması çok normal ama benim yok gibiydi sonra birden koyulaştı
Ezgi1990 Redikulus evet canım sorum bu işte bende git gide o bu çizgi o hali alır mı diye sordum aslında 😍
Ezgi1990 Redikulus erken gebelik testinde de çıkmaz daha çok erken olduğu icin önce vücuttaki lh ve progrsteron hormonu yükselir diye biliyorum o yüzden ovulasyon testi yapıyorum 😘
PelinCemre Ezgi1990 zaten yumurta çatladığında silikleşiyor. Benimde öyle oldu daha sonra koyulaşmaya başladı. Anlattığın durumu yaşıyorum bende.