Merhaba arkadaşlar bende 20 gün önce doğum yaptım ...hep aklımda sezaryen vardı çünkü normal doğumdan çok korkuyordum kan verirken bile 2 gün kendime gelemiyordum o derece korkak biriyim yani ..neyse 13 Ocak gece saat 1 gibi ağrılarım gelmeye başladı bir iki saat evde oyalandım ama olacak gibi değildi eşimi uyandırıp acile gittik doktor Altan muayene etti 4 cm açıklığım olduğunu söyledi yatışım yapıldı nts de sancı çekmek cidden çok zordu sancım gelince hep oturdum geçince uzandım çünkü hemşireler kızıyordu 😒 sancılarda gerçekten dayanılmayacak gibi değilmiş derkeeen öğlen 1:15te ıkınma isteğim geldi 3-4 kere ıkındım olmadı en sonunda bi doktor karnıma bastırdı ve bi anda çıktı öyle bi rahatladım ki be ağrı be acı kaldı sadece dikiş kısmı biraz zordu benim için onu anlatmicam kimse kötü etkilenmesin diye ...sancı çekerken tüm hamilelere çok dua ettim allah tez zamanda kolay bi şekilde evlatlarınızı kucağınıza almayı nasib etsin 🙏🏼🙏🏼🤲🏼🤲🏼🤲🏼♥️😍 yani şuan düşünüyorum nasıl doğurdum ben diye o kader zor bişey değil sakin kalmaya çalışın kendiliğinden gelişiyor herşey ♥️