melek_hasan_33 midem yanıyordu 1 şu bardağı kekik içtim sadece hiç içmiyordum bi sıkıntı olur mu içmemek gerekiyormus,lütfen bakar mısınız buraya
Islim123 melek_hasan_33 sanmıyorum bisey olacağını ama bence kendinizi kusturun çıkarın suyu. Ama dediğim gibi bir bardak ile bisey olacağını sanmıyorum tekrar etmeyin geçmiş olsun
Bebiskomm melek_hasan_33 google a baktım senin icin.istersen sende arastır.kekik suyu cayı biseyi gebeligin sonlanmasına yol acabilir diyor.ama bu surekli icmenin sonucu olur.bi kreden bisi olmaz bence. Neden ictinz kekik suyunu acaba ayrıca ck cirkin bisi acı
Zeyneptoprak melek_hasan_33 köylerde falan kekik suyunu bebek düşürmek için kullanırlarmış öyle anlatırdılar bana inşallah sorun olmaz ama kekik adaçayı falan dikkatli kullanman lazım
melek_hasan_33 Islim123 midem o kadar kötüydü ki zaten afedersiniz kustum öyle yiyemedim bişey şimdi hepsi kendiliğinden çıktı gerek kalmadı kusmama gitmiştir herhalde o da 🙈😅zaten 1 bardakti çok korktum sureklililk yoktu bisey olmaz demi 🤗
ilkbahar [silindi] kesinlikle zararlı hamilelikte... benim kardeşlerim adeti gecikince içiyolardı hemen 24 saate geliyodu. Ben de hamile olduğumu bilmeden bi sabah zahter içmiştim o da bi çeşit yabani kekik türü .. Akşam kanamam olmuştu 🤪😐
Izmir16 Miden yanıyorsa yediklerine dikkat etmen lazım fazla yağlı ve baharatlı yiyeceklerden uzak durup yatmadan en az 2 saat bir şey yememen lazım bence bir şey içme doktoruna danış
melek_hasan_33 tamam teşekkür ederim annem içme deyi ce ni de nete baktım kullanılması iyi değilmiş ama o düzenli kullanılması çok tüketilmesi iyi değilmiş 1 bardakti benimki korktum oyle gorunce
Seymk melek_hasan_33 çıkardıysanız zaten bi şey olmaz muhtemelen ama gebelikte bitki çayları içerken ekstra dikkatli olmakta fayda var kekik, civanperçemi gibi bitkileri düşük yapmak için kullanan çok var. Ben gebelik öncesi adet gecikince kekik çayı içerdim ertesi gün gelirdi. Kötü düşünmeyin bi şey olmaz inşallah. Bir dahakine daha dikkatli olursunuz
Bahar2 melek_hasan_33 iki gün önce bir arkadaş yazmıştı mide yanması reflü gibi mide suyunun yukarı çakması ile ilgili bir çay bardağı suya bir çay kaşığı elma sirkesi koyu içince geçiyor diye iki gündür rahat bir şekilde uyuyorum tavsiye ederim
melek_hasan_33 Bahar2 en rahatı hic bisey yapmadan geçmesini beklemek sanki öteki türlü insan o acıyı çekerim yeter ki çocuğuma bişey olmasin diye düşünüyor bu sefer 1 bardak içtim ama sonrasında çok pişman oldum içtiğime sabır edeyim en iyisi 🙏🤗
Kbrarcan Dikkat edin bitki caylari hamilelikte riskli ya doktorunuza sormadan. Bisi olacağını düşünmüyorum bi kereden ama sonrasında dikkat edin bende bilmeden biberiye içmiştim ama bisi olmadı
melek_hasan_33 Kbrarcan zaten sonrasında hepsi dışarı çıktı afedersiniz youtubea baktim orda tane doktor hamilelik zaten kendi kendine bazı şeyleri tolere eden bişey diyor ,1 bardak melisa adaçayı içsen yanlışlıkla ondan zaten bişey olmaz diyor ama sık olursa dikkat edilmeli diyor