MiraysMom Kızlar hangi doktora gidiyorsunuz memnun musunuz? Doğum anında çekim yaptırmak istiyorum Osmaniye’de izin veren özel hastane var mı bildiğiniz ?
Islim123 MiraysMom canım bende osmaniyedeyim park hastanesine gidiyorum kime yatıracaksın çekimi ben de yenidoğan çekimi istiyorum ama bulamadm
Ummugulsum_44 MiraysMom izin konusunda bilgim yok ama ibni sina da özcan beye gidicem ablam iki doğumunda da o doktora gitti çok memnun kaldı siz hangi doktora gideceksiniz
MiraysMom Islim123 canım Meltem şire aklımda ama henüz konuşmadım onunla önce hastaneden onay alayım diyorum ama izin verirler mi bilmiyorum 🤷🏼♀️
MiraysMom Ummugulsum_44 bende Özcan beye gitmeyi düşünüyorum tabi randevu bulabilirsem 3 ay öncesinden randevu almak gerekiyor 🤦♀️ Nasıl bir doktor hiç bilmiyorum inşallah anlayışlı biridir
Ummugulsum_44 MiraysMom ablam anlatıyor çok iyi çok sevecenmiş bide ablam çok panikatak mesela beni çok sakinleştirdi doğumda filan diyor onun sayesinde kolaylaşmış doğum anlattığı kadarıyla
MiraysMom Ummugulsum_44 yaa çok iyi zaten iyi olmasa o kadar dolu olmaz zaten benimki de soru 😅bizim bebiş tüp bebek tedavisi ile oldu onun için eşimin de doğuma girmesini istiyorum ama izin var mı bilmiyorum inşallah bu konularda da anlayışlıdır 😫
Ummugulsum_44 MiraysMom o konuda bilgim yok canm inşaAllah izin verirler eğer eşim yetişirse bende çok istiyorum girmesini bakalım