Merrcimek Mercimek-tanesi Ay yalnız değilim yani Dökülüyor gözüme giriyor sonunda kirpiksiz kalmasak bari
Mercimek-tanesi Merrcimek bi dogsun mercimeklerimiz bende onun kirpiklerini yolcam poposunu isircammm ahh bi dogsa tek tek cikarcam bunlari ondan😍
ZeynepKr tomurcukannesi banada guzelleştin dıyorlar ama hiç hissetmıyorum 😂😂 erkek annesiyim bende ama yüzüm sanki daha da prüzsüzleşti eskiye göre
Merrcimek Mercimek-tanesi Valla sanki zaman hiç geçmicekmiş gb geliyor. Yarın doğur deseler doğurucam 😂 Tabi zamanında doğuralım Allah korusun 😱
cimennbayann tomurcukannesi her yerim sivilce içindeydi şimdi gıdığıma indi sivilceler omuzlarımda azaldı
Ayse1608 tomurcukannesi Benim yüzüm kurudu ve lekelenmeye başladı doktora anlattım sana kız mı demiştik dedi sonra haftaya baktı daha erkenmiş dedi 😁
EmelGl tomurcukannesi 25+6 haftayım benimde erkekim olcak ve herkes güzelleştin diyor... fondatene elveda ✌ Gözeneklerim küçüldü yanaklarım pembeleşti ve göz altı çukurlarım doldu 🤲🏻 Keşke böyle kAlsa cildim 🤗
ebrucan tomurcukannesi benim kızım olacak inşallah ama cildimde kötüleşme falan olmadı tam tersi güzelleşti makyaj yapmıyorum zararlı diye belki ondandır cinsiyet belirtisi diye bişey yok bence yoksa benimde erkek bebek belirtileri vardı hep 😀