Karadeniz61 Merhaba kızlar, hamilelik belirtiniz nasıl ve adet döneminden kaç gün önce oldu? Herzaman bilinenlerin dışında farklı yaşayan oldu mu? sabah bulantısı yerine akşam bulantı, ağızda metalimsi tat ve sulanma vs gibi farklı şeyler ☺️
Cansu-27 Karadeniz61 kasık ağrıları halsizlik ve sersemlik uyku hali adet olmakmış gibi ağrılar benim ki böyle olmuştu
Akyokus Karadeniz61 Benim tüp bebek transferden 10 gün sonra gece bi mide bulantısı oldu hic öyle olmamıştı sabah hastenye gittik kan verdik 11 günlük hamileymişim
NurseB Karadeniz61 adetime 1hfta kala adet berlitrilerim başlardı başlamadı ben de adetime 4 gün kala test yaptım pozitif çıktı. Ekstra bişey olmadı 2 3 hafta sonra başladı akşam bulantılarım vs.
Karadeniz61 Deletedmom137 benimde adetime bir hafta var. ağzımda metal bi tat, çarpıntı ve akşamları bulantım oluyor biraz ama bunlar neyden kaynaklı hiç bilmiyorum😢😢
Deletedmom137 Karadeniz61 strestende olur kuzum adetin geçerse eğer sabah ilk idrarınla bir test yaparsın Rabbim gönlüne göre versin inşallah🌸
Karadeniz61 Cansu-27 benim adet belirtim sivilce olur ağrım olmaz ama sol kasıkta arada ağrım var bu ayda sol yumurtam çatlamıştı 🤔
Tstnptt 1 hafta önce yerleşme kanaması yaşadım ama emin değildm tabi heycanla bekledm adet gününden 2 gün sonra idrar ve kan tahlili yaptırdm çok şükür şuan 9+3 deyiz 😇
Asli0302 Benimki çok değişikti yumurtlamadan 12 gün sonra göğüs ucumda beyaz şiş noktalar olduğunu farkettim internetten baktım hamileliğin ilk belirtilerindendir diyordu şuan 5+6 yım 🙂
Karadeniz61 Asli0302 beyaz şiş nokta ilginçç bakacağım😂😂 kendimde en ufak birşet hissetsem hemen belirtimi diye google da arama yapıyorum 😔
Edafr Bende 2 aydır hamile kalmaya çalışıyorum.adet belirtim de yok ama sanki kahverengi leke gelmiş gibi galiba bu ayda tutmadi😕
Karadeniz61 Edafr hadiii yaa 🥺 ama genelde o leke gelince gebelik belirtisi diyorlar 😔 Rabbim istiyen herkese versin bende 1senedir istiyorum eşimde herzaman yanımda değil işi gereği 😢
Edafr Karadeniz61 bilmiyorum ki canım ama hiç umudum yok adet olcam.gibi ıslaklık hissediyorum bide pff valla bı hamile kalsakta rahatlasak ya 😕 en iyisi planlamadan yapılan beebk böyle beklemiyosun en azından 😃
Asli0302 Selen2688 hayır duymadım bugün hafif lekelenme tarzı kanamam oldu bu haftaiçi gidecektik yarın tekrar gideceğim inşallah sizde bi sorun olmaz 🙏🏻
Asli0302 Karadeniz61 normal benim de öyleydi gözüm kararıyordu göğüslerde ağrı vardı ama mide bulanması tarzı bişey yaşamadım hala da yok bakalım siz de hayırlı haber alırsınız inşallah 🙏🏻
Karadeniz61 Edafr belki vardır belli olmaz, valla yaa böyle her ay adet dönemi geldiğinde bi heyecan bir stres 😁
ozgeoz26 Adet olcak gibi sancılarım vardı bir iki kerede ayağa kalktığımda gözüm karardı bayılcam sandım onun dışında belirtim yoktu göğüslerim çok hassasdı. Şimdi 10. Haftaya girdim😊
Selen2688 Asli0302 ilişkiye sakın girmeyin uzanın bide keşke bi acile gitseydiniz progestan varsa alttan sokun kalkmayın eğer progestan yoksa kadın doğum aciline gidin verirler
Edafr Karadeniz61 inşallah ikinizinde vardır nasip artık çokta takmamaya çalışalım herkes takmadigin anda olur diyo🙂
Asli0302 Selen2688 gittim acile progestan verdi onu kullanıyorum biraz azaldı gibi bakalım inşallah tamamen geçer biz ilişki yasağını biraz çiğnedik onun yüzünden oldu sanırım 😔