Ozgee11 Özel gopta Dilşad hanım var. Kendisine gebelik döneminde gitmedim ama smear aldırmak için gitmiştim. Çok sevimli bi doktor araştır istersen
Yasmin-S2020 AysSer evet tek sıkıcı durum randevusuz sistem olmasi cok bekliyosun ama sabah erken saatte gidince fazla sknti olmuyor😊 dogum anindada ebeler hemsireler cok guzel ilgileniyor 😊
tugbats Yasmin-S2020 ben duygu hastanesine sabah 10 30 da randevulu bir şekilde gittim önümde 15 kişi sırada vardı doktor da doğumdaydı baya beklerim diye ücretimi geri aldım çıktım
yorumcuanneniz Nlymrdn ben cok cok memnun kaldım fiyat zorunlu zorunsuz değişiyor benim 3000 di zorunlu değildi
Haticemre21 yorumcuanneniz insallah bnde memnun kalirim normal olmicak gibi de 2 mart tarih verildi erken olmazsa tabi. Peki gobeginiz faln kaldmı dikisiniz ne durumda 🙏 cok soru sordm kusura bakmayın
yorumcuanneniz Haticemre21 önemli değil canım istediğini sor dikisim geçti diyebilirim sıkıntı yasamadm 😊
tugbats Pnarvrl aynı fikirdeyim, bende geçen Duygu hastanesine gittim Sen sormadın ama ben söyliyim fiyatları epey uygun Normal doğum 1625 Sezeryan 2000 ya da 2150 Odalarını pek beğenmedim
Pnarvrl tugbats fiyatlar uygunmus gercekten. Doğum konusunda duygudaki doktorlara ve ebelere guveniyorum. Tek eksi yanı hastanenin konumu ve ozellikleri. Sanirim duyguda devam napalim kalacagimiz 1 gun zaten :) Ozel gop hastanesini cok begeniyorum ama orasi da normal doguma bile 5500 dedi :)
Haticemre21 yorumcuanneniz normalde kendinize gore cok zayif birimiydiniz acaba ben brz fazla takntlym da 😩
yorumcuanneniz Haticemre21 kendimi kilolu görürdüm ama şimdiki kiloyla eskiden zayıf olduğmu anladım 👍🤣
Yenianneadayi2208 Ozgee11 Doğrudur canım gitmediğim için bilemiyorum.Giden bir kaç kişiyle dialog kurmuştuk sormuştum memnunlardı.Ama ki ben avrasya olsun başarı olsun hiç birine tam anlamıyla güvenemedim hem hastane hemde doktor olarak.Tercihte etmedim zaten.O yüzden ne desem yalan olur 🤷🏻♀️
Yasmin-S2020 AysSer evet geliyor dun hastanedeydim bi hastasina sordum suanda 700 TL aliyormus ekstra
Zeyhall Grhn bir şey sormak istiyorum bebeğinizi renkli olarak gördünüz mü hiç fatma hanımda ben renkli görmek istiyorum bir dahaki gittiğimde söyliycem ama bazı doktorlar gereksiz tepki veriyor böyle bir şeyle karşılaşmak istemiyorum
Patmem Medicalpark Emrah kızıldağ asla vazgeçmem çok sıcak kanlı güler yüzlü şakacı ve bir o kadarda bilgili hastalarıyla çok güzel ilgileniyor 2. Doğumun olacak inşallah yine Emrah bey diyorum ❤️ muayene ücreti 185 TL ama :)