Medineygn Berson gurlife Mehmet Zafer tiftik işinde uzman bı doktor gerçekten araştıra bilirsiniz internettende 😊
Berson Halimesen evet benim doktorum 🤗kendisi cok memnunum ama acil durumlarda aradığında muhattap olup ilgilenicek doktormu ilk gebeliğim askeri hastanesnde tanımıştım samet beyi ama şuan gebelik olunca malum endişeli oluyor insan
Berson Zemine11 Teşekkür ederim acil durumlarda arana bilicek geri cevirmicek doktorlar tercihim öyle bir doktorsa favorim olabilir
Zeyk Yunus Emre Devlet Hastanesi Nihat İnan Batıkent Ümit Hastanesi Remzi Talat Demirkol Her ikiside çok tatlı doktorlar. Aklına gelen her soruyu rahatça sorup guzelce cevap alabilirsin.
Zemine11 Berson canım 19 haftadayım kendisi söylüyor yaptırdığın diğer tahlilleri dahi ona atıyorum aradığımda da benimle konuşup beni rahatlatıyor ben çok memnunum
Melisa9611 Medineygn Zafer bey numarasını veriyor mu birde sezeryan yanlısı mı yoksa normal doğum yanlısı mı
Medineygn Zeyk yılbaşından sonra henüz zam gelmedi fiyatlar ilerleyen zamanlarda değişir mi bilmiyorum normal 3000 sezeryan 3500 epidurali bilmiyorum muane ücreti 80
-Susam- Berson bende Samet bey e gidiyorum ama devlet hastanesi Dr u vermez diye sormadım hiç sorarsanız yazar mısınz