Sevim_13 39+1deyim bendede hiç bi belirti yok 2. Doğumum olucak suni almak istemiyorum ilkimde suniyle doğum yaptım inşallah gerek kalmaz
Minikmucizem_ Sevim_13 bende suni almak istemiyorum. Cok fazla beklemekte istemiyorum 40 dan sonrasini. Bu hafta icinde dogum gerceklesse cok guzel olacak benim icin 😁
Tlysfk Minikmucizem_ aynen ya bi hastaneye gideyim desinler açılma olmuş hemen doğumhaneye şöyle bi saatte doğurmak dimi😂😂
Sevim_13 Minikmucizem_ aynen ya kız kardeşim şehir dışından gelicek benim doğum yapabileceğim tarihe izin aldı birde doğmazsa diyorum 3 günlüğüne gelcek
Minikmucizem_ Sevim_13 bende ayni durumdayim ablam gelicek bu hafta surekli erteledi iznini. P tesiye aldi artik denk gelirse cok iyi olacak
Melos58 Minikmucizem_ ilk doğumda hic bisey anlamadım sancim vardi 1 gün önceden ama bisey yok diye eve göndermişlerdi. 2. Gün gittimde 10 cm açıklıkla yarim saat icinde doğurmuştum 😂 suan bi belirti yok arada bel ve kasık agrilarim oluyor 39+3 🤷♀️
Minikmucizem_ Melos58 ilk dogumuz ne guzelmis tam hayallerimde ki dogum sekli 😂 insalah bu hamileliginizde oyle olur diyelim o zaman
Nilay35 Minikmucizem_ cnm bnde 38+3um bnmde bazen cok toplaniyor ama nstye falan girdigimde hc sancm cikmiyor