Gzemarss Fazla mı yaa burda okudum 30 haftalik 1 kilo alanlar var. Ben asla bu konulari kafama takmayan bir insanım ama dün konuştuğum biri aşırı canımı sıktı. Neler diyeceksiniz kızlar?
minnakfasulyecim Gzemarss Canın sıkılmasın kuzum ben ilk 9 haftada 3 kilo almıştım. Sen sağlıklıysan bebişin sağlıklıysa hiç sıkıntı olmaz. Doktoruna sordun mu kilonu?
Meryem15Denizzz Gzemarss bende 17 haftalığım kilo almamıştım daha ama bünyeyle alakalı bişey takma kafana bebeğin iyi olsun kilo halledilir bişey
seda1anne Gzemarss doktorunuz ortalama kilo alma bilgilerinizi söylemesi lazımdı , bilgi vermedi mi , bide kaç kilo ile hamile kaldınız
Tlysfk Gzemarss bünyeden bünyeye fark ediyor kilolu olup hamilelikte kilo veren var o yüzden üzülmeyin. Dönem dönem alınıyor ama şimdi biraz dikkat edin 30larda alınıyor iki hafta da bir kilo bende şaşkınım😂🤦🏻♀️
Gzemarss minnakfasulyecim ben kilolu hamile kaldım yani 87ile başladım ilk başlar 3 kilo vermiştim ama geri alarak 5 kiloya çıkmişim 13.haftandan sonra her hafta yarım kilo alacaksin demişti bana
Nvn00 15 haftaligim 6 kilo aldım. 42 kiloyla hamile kaldım ve hayatımda 45in üstüne kilom hiç çıkmamıştı o yüzden şimdi tadini çıkarmaya bakıyorum 😂