Ekimucizesi Yaya123 daha 7 haftalğım halsizlikten ölüyorum uykum geliyo uyuyamıyorum mide bulantısından kıpır kıpırım yatakta hiperaktif gibi oldum😥
Emine55 Yaya123 benim ayaklarım çok yanıyor bide bi darlık basıyor beni anlatamam huysuzlaşıyorım uyuyacağım zaman gecede kaç defa kalkıyorum 🙂 neyse uykusuzluğa alışalım bebişlet gelince deneyimimiz olur 😂
Yaya123 OlgaArslan ne yapsakki ☺ Aslindaaaa cokta uyumak istiyorum bazilari halsizim sürekli uykum var diyorrrlar imreniyorum 🙈🙈
OlgaArslan Yaya123 bende uykusuzluktan ölüyorum ama uyusam bile o kadar çok hareketli ki yaramaz kızım hiç uyutmuyo tekmeleriyle sağolsun 🤣😇
Yaya123 OlgaArslan ayy kac haftaliksin nezaman hissetin ben 14 haftlik☺ Onlar yeterki olsun katlaniriz 💕
Yaya123 Handeaslan616139 uyuyabiliyonmu cok ? Ama senin bir cocugun daha var mecbursun sabah uyanmaya ☺
OlgaArslan Yaya123 30+3 olduk bu gün 😍 16 haftalıkken hafif kıpırtılar hissediyodum 18 haftalıkken resmen dövüyodu beni 🤣😂
Yaya123 OlgaArslan ooo ozaman senin kiz cok haraketli olcak desene cimcime ☺ İnsallah ozaman az kalmıs hıssetmeye 👍
OlgaArslan Yaya123 hareketlerin kralını yapıyo benim prensesim. Ama bu iyi haftaların tadını çıkar. Bel ağrısı mide yanması kasık ağrısı beni bunlar hiç rahat bırakmıyo
Yaya123 OlgaArslan allah yardımcın olsun az kalmıs sende ☺ Bel Ağrısı hamılelımın basından berı cekıyorum sımdıden böylese doguma yakın nasıl olcak 😬😬
TubaKorkmaz Ben sabah 5 de uyuyorum bıktım desem yeridir yani doğurmak için sabırsızlanıyorum salonda yatıyorum şuan 1 saat sonra eşimin yanına giderim 2 saat sonra salonda uyurum gene 😩
Yaya123 [bilinmeyen] agırlarımız hep olcak galıba bazıları bel bazıları kasık agrısı cekıyor doktorunda yınede danıs tabıkıde ☺
Yaya123 TubaKorkmaz ayyy canım allah kurtarsın bıtmıs senınkısı sag saglım kucagına al insallah benı simdıden böyle baklım sonunda ne olcak belıme 😔
Yaya123 [bilinmeyen] evet canım regl zamanında agrı oluyor bende olmustu bende düsuk yapmıstım canım hep oo korku oluyor ama ıcınımızı ferah tutalım bol bol dua edelım ☺