OzgeSelcuk Merhabalar, Yardımınızı istiyorum zeynep kamile gidipte alanında başarılı perinatolog öneriniz var mı ? Detaylı ultrason için randevu almam lazım hangi doktor iyi bilmiyorum. Destek verirseniz çok memnun kalırım. Şimdiden teşekkürler ☺️
Pelsin OzgeSelcuk göztepede Reyhan ayaz bilirden saat 16.00 olmadan bi on dk önce ararsa randevu bulabilirsin bu gün ben de öyle yaptım ve aldım 18 Şubat için
Sinemunky OzgeSelcuk zeynep kamile 2 tane perinatolog var zaten hatta ikisnin ismide aynıydı hatırlayamadım şimdi randevu bulmak zor ama ben gittiğimde asistanlar kontrol etmişlerdi ve asıl doktor arada gelip bakmıştı sadece rapor veriyorlar görüntü vermemişlerdi ama sorduğunuz soruya da cevap veriyorlardı açıklama yapıyorlardı
Vnsgb OzgeSelcuk 3 gündür deniyorum ne mhrsden randevu alabiliyorum nede 182 o saat aralığında düşmüyor tel kilitleniyor çok zor randevu almak hatta imkansız
Burcu OzgeSelcuk bu benim ikinci gebeliğim ilk gebeliliğmde de bunda da bir ay uğraştım bulamadım şuan 23haftanın başındayım mecbur yarın özelde yaptıracağım.
Betulaks Z_h_c ben kontrol için randevu almıştım erbil beyden ama hep asıstanlar oluyor onlar bakıyorlar 😏
aksu5334 Ben zeynep kamilde yaptırdım nazan tarhan yaptı yanında asistan bi doktor vardı herşeye baktı ama tıp dilinde asistanı ile konuştu hep. Sadece sonunda bi sıkıntı yok dedi bana bende sadece cinsiyetini netleştirebildim. Randevu almak neredeyse imkansız olduğu için doktora bakma bence o an hangi doktorun randevusu açıldıysa ondan al. Yada özelde araştırma yapıp istediğin bi doktora git. Ben üsküdar hospital türk de bi bayan doktoru çok duydum bide ümraniye rad istanbulda yaşlı bi adamı çok çok övdüler. Fiyatlarda 250 300 civarlarıydı.
Poncikveannesi aksu5334 evet hospital türkde yaptırdım ben herşeyi anlata anlata baktı şimdi şurasına bakıcaz şimdi burasına bakıyoruz hepsini anlattı çok tatlı biriydi
bgm_123 Betulaks saat 3te ve sonrası alıyorum ben hep geliyor 33 haftalığım 7 haftalıktan itibaren hep o kontrol etti beni
OzgeSelcuk Pelsin bende bugün cok ugrastım ama düşüremedm sonrası ıcın aradım dolmuştu. 15:55 başladm aramaya ama yok düşmedi. Yrn mhrs uygulaması üzerinden alacagm bakalm olacak mı. Sen nasıl düşürdün 182yi ?
Pelsin OzgeSelcuk yok ya mhrs sen olmuyo ben baktım yoktu kendi telefonumdan saat 15.59 da tam aradım 50 defadan fazla aradım olmadı açmadılar abim yanımdaydı beş dk geçmişti dörtten onunkinden aradım açtılar ve verdiler ben de çok şaşırdım seninkini açmasalar başkasınınkünden ara sürekli ara hatta 16.00 a on dk kala ara genelde sürekli aradığım için üstüste benimkinden ulaşılmıyor başka telden aramayı dene yarın alırsın inşallah aynı bu şekilde yaparsan
OzgeSelcuk Pelsin inşallah canım bende senin gibi yaptım hatta 58 defa aradım arama başarısız dedi hep. Bi türlü düşüremedim 😢
OzgeSelcuk Sinemunky oya isimli doktorlardan mı bahsediyorsunuz? Bir de mhrsde zeynep kamil için önce kadın doğumdan randevu alıp sonra kadın dogumcunun seni talep üzerine perinatolojiye yönlendirebileceğini söylüyor. Sen gittiğin zamanda mı bu şekilde oldu ? Detaylı ultrason ıcın tekrar randevu aldın mı kadın doguma muayene olduktan sonra yoksa onlar mı direk yolladı da öyle mi girdin detaylıya ?
Sinemunky OzgeSelcuk aynen öyle oya gökçerdi benim gittiğim. Önce muayene oluyorsun dr giriş yapıyor ondan sonra randevu alabiliyorsun dediğim gibi biraz randevu bulmak zor oluyor. Genelde akşam 16da açılıyor randevular ama çabuk bitiyor umarım bulabilirsin birde yakınsan goztepe eğitim araştırmada reyhan hanım var onada iyi diyorlar perinatoloji için
OzgeSelcuk Sinemunky reyhan hanıma randevu almak için çırpınıyorum zaten. Bugun 4te yeniden deniyeceğim bakalm. Anlamadıgım şu oya gökçere muayene olduktan sonra sen tekrar 182yi mi arıyorsun randevu almak için??
Sinemunky OzgeSelcuk hayır önce normal kadın doğuma gidiyorsun detaylı zamanın gelmeden onlar sisteme giriş yapıyor sonra oya hanımdan randevu alabiliyorsun yoksa sistem izin vermiyor
Yeldaaaa OzgeSelcuk evet bana öyle yaptılar randevu buldum gittim ben daha çok küçük dedi ikili test için 11 ila 14 hafta arasında gidilmesi gerekiyormuş bu 2 hafta içerisinde almam lazım benim de tekrar
Yeldaaaa Beni de doktor yönlendirdi ilk hamileliğim tam birşey de bilmiyorum baktılar daha küçük dedi asistan bakıyor oya Gökçer de öyle oturuyordu bir daha randevu alıp geliceksin dedi bende kendi doktoruma kızdım madem daha küçük beni niye yolladın sen bilmiyor musun diye hatta şimdi içeri girip soracağım doktora herşeyi
OzgeSelcuk Yeldaaaa bilgilendikten sonra bana da söyler misin ? Benmde detaylı ultrasonum yaklaşıyor randevu alma peşindeyim. Göztepede reyhan hanıma randevu alıosun muayene olmana gerek yok direk detaylıya gireblıosn