Merve0623 Hangi meyveyi yersem yim mideme oturmakla kalmıo bulandırıyo midemde durmuyo direk çıkıo ben nasıl vitamin alıcam meyve yiyemicek miyim?? 😞😞😞😞
EbruIrmakAhmet Merve0623 kaç haftalıksın canım portakal mandalina sık suyunu iç muz falan sütle karıştır robotta o şekilde tüketmeye çalış bakalım
Gencay54 Bir dilim armut yiyorm o bile beni şişiriyo bende aynıyım kusup rahatlıyorm yada üzerine birazck ekmek yutuyorum du icme daha beter yapıyor insanı.(
Nml06 Merve0623 doktorum önermişti, meyvedeki şeker oranıyla dengeler diye diyette de genelde mesela meyvenin yanına süt için diyorlarmış sağlıklı beslenme adına yani👍
Nml06 Merve0623 mesela asit oranı yüksek olan portakal, mandalina, greyfurt gibi tüketirken süt içilir mi bilmiyorum ama muz, çilek, elma, armut, hurma iyi gidiyor bende sıkıntı oluşturmadı
Merve0623 EbruIrmakAhmet 14+1 deyim portakalmandalina beni mahvedio direk çıkarıyorum sunuyu bile denedim olmuyor 😞😞😞🚗
gmzmg Merve0623 bulantınız varsa sabah vs sakın portakal, mandalina vs yemeyin. Ben taze sıkılmış portakal suyunu ne zaman içsem kusuyordum- asidik diye ekstra perişan ediyor mideyi. Mini bir tost ekmeğine bol kaşarlı tost sabah mideyi bastırıyor, kusma isteğini azaltıyor :)