ArasveAnnesii Dvsrc_1 Şu an 17 haftalığım. Kilo almadım hiç karnımda yeni yeni çok ufak belli olmaya başladı. Kontrole en son 14 haftalıkken gitmiştim o zaman bebeğim 103 gr'dı
MeeL Dvsrc_1 ben 16+2de 1 bucuk kilo almistim. Bebegi sormadim bile cok erken zaten diye. Simdi 21+4 üm 6-7 kilo almisimdir 😅 ben 17 den sonra berbat aliyorum cunku 😅
seda1anne Dvsrc_1 ilk 20 hafta kilo almayı önemermyor doktorlar , ben 18*3 üm 1 kg aldım , o bile aslında almamam gereken bir kilo
Asiyenur_46 Canım 16 hastalığım.kilo almadım göbeğim de yok hiç bebeğin kilosunu bilmiyorum doktorum haftasına göre gayet iyi demişti
Gencay54 18.hafta -4kilodayım ınsallhda cok almam 6.aya kadar zaten kilo almayı gereksız buluyo benım doktor
Kbrahrl Haftadayım 700 gr aldım sadece ☺️ Ama bebeğimim boyu kilosu haftasına göre gelişimi çok iyi önemli değil senin az kilo alman dedi ☺️
Dvsrc_1 Erdin hareketlerini his etmedim daha ama sabahları özellkle göbeğime baktipimda bi taraf yukarda duruo 😀
Erdin Dvsrc_1 benimde öyle oluyor biliyormusun ozellikle sol tarafımda bi çıkıntı varmış gibi yamuk duruyor hatta esimde şahit oldu buduruma direk resmini cektim☺😂
Dvsrc_1 Erdin bende foroğrafınu çektim ilk gebeliğim olduğu için herşey çok daha mucizevi gelior sağlıcakla gelsinler 😀
Tugbaklc Dvsrc_1 17 haftada 2 kilo biraz hızlı gibi canım genelde o haftalar pek alınmıyor 24 den sonrası çok hızlı alim oluyor 😊 tabi hamile kaldığın kiloya gskre de değişir bu durum
Elif__ 17 haftalığım 5.5 kg aldım hiç kusmadım hamile olduğumu dahi anlamıyorum 53 kg idim 58,5 şuanda 🤪
Gul-21 Elif__ helal olsun valla imreniyorum siizn gibilere 4 aydır mutfağıma girmedim evime de giremedim hoş ya😖😖😖😖
Dvsrc_1 Gul-21 kız çocuk gebelklernde daha çok bulantı kusma oluyormuş ne kadar dgru bilmiorm ama ben de hiç kusmadm kendi mutfağmdan midem bulanıordu sadece oraya girmediğimde daha iyiydim 🙂