Smyy06 Merhaba arkadaslar. 7+4 günlük hamileyim. Hamileliğim biraz sıkıntılı geçiyor. Kanama,troid yüksekliği vs.. Hala doktor ve hastane arayısındayım.Akay hastanesini önerdiler giden var mı bu hastaneye, memnun musunuz?
Mhtpp Smyy06 canım merhaba ben özel doktora gidiyorum Esra çabuk cömert e gidiyorum fiyatları gerçekten çok uygun bende Akay da yapmayı düşünüyorum bi doktoru araştır derim tüm hastaneleri gezdim ben hepsi çok fazla fiyat istedi ve sınırlı en fazla 10 muayene hakkı tanıyorlar
Hamide92 Merhaba. Ben de 5+3 Başkent Polikliniğine gidiyorum Başkent hasta takibi yapmadığı için kararım Liv hospital oldu inşallah oraya gidicez. Belki fikir olur. Ben de bir başlık açmıştım kararsızdım, Lokman Hekim Akay hastanesinden hiç bahs etmediler
Smyy06 Hamide92 Bir doktor arkadasımız önerdi Akay ı bende merak ediyorum nasıldır bilemiyorum. Liv de muayene ücreti ne kadarmıs dogum paketi fiyatı filan hakkında bilginiz varmı
Hamide92 Smyy06 Önerdilerse güvendiğin bir doktorsa gidebilirsin bence de ☺Açıkçası hiçbir bilgim yok. Geçen sene 7250 TL olmuş onu okudum. Bu sene ne kadar zam yapıldı hiçbir fikrim yok
Smyy06 Hamide92 Yeni evliyiz bir sürü düğün borcu ödüyoruz bebeğimiz sürpriz oldu bize. O yüzden şuan için yüksek geliyor bana bu ücretler. Akay nispeten daha uygun randevu alacam bakalım inşallah memnun kalırız.
SecilM Bu hastanenin kadın doğumu kaç tl bilmiyorum ama bugün endokrine gittim. Muayeneye 150, 2 hormon tahlili ve ultrasona da 145. 300e mal oldu neredeyse. Bir de eşimin işyeriyle yüzde 10 anlaşmalıymış. Endokrinde fark ücreti oluyor dedi görevli kızlar ama bilemiyorum. Ankaradaki özellerin bu kadar pahalı olmasını anlayamıyorum . İlk kez gittim ama soydular binevi :)
Cansn Mhtpp merhaba hala gidiyor musunuz Esra hanıma Bende 7 haftalık hamileyim doktor araştırması yapıyorum. Memnun musunuz
Mhtpp Cansn merhaba. Evet hala devam ediyorum ve inanılmaz memnunum size de tavsiye ederim hatta isterseniz instagramdan takip edebilirsiniz çok pozitif bi doktor enerjisi muhteşem
Hfzhnfcls Cansn almilakusunannesi aslında özellerde hepsi ilgili son ona kadar ama sonrası işte hep olumsuz duyuyorum