rumeysakara12 doğum için pijama takımı aldığınınız güzel bir site varmı varsa yardımcı olur musunuz 😊
Handeylmz rumeysakara12 bende instagramda Lohusasepeti sayfasından aldım internet sitesine girince indirim veriyor☺️
Kbrbydk rumeysakara12 suwende indirim devam ediyor galiba ordan bakın bence çok uygun. Lcw de de beyaz güzel takım vardı fiyat olarak uygun. Çok abartılı birşey değil ama sık duruyor.Sade istiyorsanız güzel
Fidan3594 rumeysakara12 ben böyle cafcaflı almayacağım normal düğmeli pijama takımı alacağım. Pijabox diye sayfa var instagramda hem çok uygun hem normal zamanda da giyebilirsiniz. Çokta şık ürünleri
EbruIrmakAhmet Oyku10- güzel şeyler var canım sen aldığının fotosunu koyabilir misin orjinal resimler daha iyi oluyo
Smyye21 rumeysakara12 Lohusahamile diye bir site var ordan aldım pijama takımı+sabahlık ve elbisesi terlik ve taç aldım 3.ürün bedava olduğu için lohusa Mevlüt şalı aldım hepsi 260 tuttu kapıda ödeme ve kargo da dahil. Çok uygun
Glsm3553 Smyye21 kaç beden aldınız lohusa pijamalanı normale göre daha büyük diyorlar bende bedene karar veremediğim için almadım
Kbrbydk Ben suwenden aldım hem gecelik hem pijama takımı fikir olsun size https://hizliresim.com/JV5J5j
010795 Kbrbydk aynısından bende aldım yalniz gecelik ve sabahlık olarak aldım s beden oldu bana gerçekten cok güzel 🥰
Glsm3553 Hulya90 doğumdan önce giydiğinizi bir beden büyük mü aldınız bende beden konusunda kararsız kalrım lohusa pijama takımı normal bedenlerden daha büyük diyorlar öylemi geldi sizede