Hira04 Merhaba Hamişler ; Kızlar göbek çatlaklıkları için Öner’e bileceğiniz bir krem var mı ? Kimler göbek çatlaklıkları için neler yaptı ?
PembeLia Hira04 Badem-kakao-Susam yağı karışımı kullanıyorum ilerleyen zamanlarda Hindistan cevizi yağı kullanacağım inşallah.😌
2cocukannesi Hamide92 moralimi bozdunuz biomarks diye bir krem var onu kullanmayı düşünüyorum catır catır catladım ilkinde ne yapayım🙂 43 kilo insan birden 16 kiloyu kaldıramadı tabi
Hamide92 Tamam o zaman😃 Bende yeni başladım Mustela markasının çatlak öncesi krem ve yağını aldım. En çok önerilenler arasından bunu seçtim
Hamide92 Hira04 vücudumun nemli kaldığını hissediyorum. Daha 5+3 olduğum için birşey deneyimliyemedim ama duyduğum herkeste işe yaramış)
Hamide92 2cocukannesi Çatladıktan sonra ne yazık ki bir çare yok. Önemli olan erken müdahale. Ben hamile olduğumu öğrenir öğrenmez krem sürmeye başladım😃
Kubraekn Kızlar önemli olan çatlamaya meyilli bölgeleri nemli tutmak vazelin, kakao yağı ve badem yapı çok işe yarıyo. Banyodan sonra yağları, her gece yatmadan öncede vazelin sürüyorum 31 haftalığım henüz hiç çatlağım yok
Hira04 Babydr ben 6 haftalığım araştırma yapıyorum hangisi iyi ise alıp başlıcam hamilelik boyunca kullanıcam 🤗
aysbuk2baby Ben öğrendiğimden beri bebek yağı ve vazelin kullanıyorum. Önemli olan nemli tutmak. Henüz 12 haftadayım. Sadece göbek değil, göğüsler kollar ve bacaklar da nemlendirilmeli. O bölgelerinde çatlakları olan arkadaşlarım olmuştu. O yüzden her duştan sonra komple bütün vücudumu nemlendiriyorum 💕💕