Kbrbydk Zehramomm canım Kraft time i dün kardeşim gidip bakmisti. Bende Kraft roll ile arasında kalmıştım. Neon ile time arasında çok fark yok sanki ama time daha kaliteli duruyor. İkisinin de oturma alanı biraz ufak. Time çok kolay katlanıyor. İkisi de ağırlık açısından ayni çok fark yok. Neon daha ucuz tabi. İndirimde baya iyi fiyata geliyor.
Zehramomm Kbrbydk neon e bebekte yok ve pusetsiz e bebekte kraft in indirimi olucak neon alırsam pusetle beraber 1750 ye gelicek time indirimde 1800 e düşücek tekerleklerinin küçük olması çok avantajlı
Kbrbydk Zehramomm neona civilden bakmistim ben canım. Pusetsiz 1500du nette pusetli 1800filandi gordugumde. Bence neon fiyatina time almak cok daha mantikli.
snmsvrnzdmr Zehramomm ben dün gittim baktım kraft time indirime girmiş 2799 tl idi , daha da düşecek mi ?
Zehramomm isimsizbebek time indirimle neonla aynı fiyata gelicek time aşırı hoşuma gitti ama kullanmadığım için kararsız kaldım ikisi arasında
AvSmyy Merhabalar bende Kraft leon travel sistem kırmızı rengini aldım hepsiburada, n11.com, bebehits mağazaların da bu rengi indirim de düşünürseniz bir bakın derim.
bozkurt_19 snmsvrnzdmr bende almayı düşünüyorum ama şubat ayında indirim olmuycakmş sonrasını bilmiyorum tabi