Havvaa25 Oğlumuza miran efe isminş koymak istiyoruz km sorarsa adını ne koycaksınız mıran efe dıyınce hercaıdenmı gordunuz dıyolr ben anlamıyorm isim bu begenmiş olamazmıyız🤦♀️🤦♀️Sizce miran efe güzel mi ??
EbruIrmakAhmet Havvaa25 bence çok güzel uyumlu olmuş çocuk senin karar senin kimene canım boşverrr ya başka bi isim bulsan onada bi kulp takarlar hiç takma o yüzden
UraSsmom Havvaa25 Birbirine gayet uyumlu güzel iki isim kime ne boşver. Ben de oğlum olursa ran koyarım diyodum ama sonradan içimden gelmedi sadece ama güzel anlamını hatırlamıyorum ama
Saryamom Bence kulaga hoş gelen isim olmuş her dönem popüler isimler var mesela herkes arya Vera falan oluyor bu aralar bence içinize ne siniyorsa onu koyun çevreden etkilenmeyin bence
Yaseminturan_ Havvaa25 önemli olan sizin beğenmeniz,he o saçma dizide ki karaktere gıcık oluyorum😂ama isim güzl biz de Kuzey Efe koyucaz inşAllah:)
Bahar2 Havvaa25 Efe güzel de miran aşiret Doğulu ismi gibi bana çook uzak geliyor daha güzel isimler var bu arada hiç dizi takip etmiyorum
ilaydasarisoyy Bende Ezel istiyorum herkes diziye bagliyor bir kisi de suana kadar guzelmis demedi bunun yerine hep elestirdi o yuzden bosver kimin ne dedigini bence canim
Kimyagercik Havvaa25 insanlara bakma sizin içinizde sindiyse yeter bende Zehra hüma koydum herkes Zehra ya laf etti o ne öyle diye yok söyle yok böyle olurlar diye şimdi alistilar