Berna6141 OlgaArslan elimden geldiğince evin içinde dolanıyorum hareket ediyorum ama o kadar uzun olmuyo maalesef canımı çok aşırı yakıyo 😔
OlgaArslan Berna6141 seni çok iyi anlıyorum çünkü bende sezaryen oldum ve dikişlerim mikrop kapmıştı eğer antibiyotikle geçmeseydi tekrardan ameliyat olacaktım 40 derece ateşle hastane koridorlarını binlerce kez turlardım 2 dakika dinlenir yine yürürdüm çok şükür iyileştim hala ağrı oluyo ama dayanılmayacak bişey değil. Biraz sabretmeye ve dayanmaya çalış elbette geçecek Allah şifasını verir canım
Berna6141 Werwe çok teşekkür ederim. Doktoruma sorucam umarım onu yada başka bi ilacı önerir. Pazartesi kontrolum var.
Berna6141 mervebalandi28 benimde öyle korkudan yiyenedim resmen 3 gün aç gezdim. 3. Günün akşamı yani dün akşam görümcem sağolsın sevdiğim salatadan tatlıdan yapmış onları yedim artık direncim kalmamıştı. ama gene yok çıkamadım 😔
mervebalandi28 Berna6141 canim corba ic yaninda biraz yemek ye bagirsaklarin dolunca cikicaksin ben denedim 😁korkma ye artik zorlanmasssin ilk gunu kotu zaten sezeryanin 😉
Berna6141 KezbanAyhanKorkmaz elimden geldiğince yapıyorum ama çok uzun süre ayakta kalamıyorum sıkıntı orda galiba
Sonay Berna6141 çok saol CNm iyiz çok şükür oğlum şuan 4 yasına gircek inş 😊 İkinci gebeliğim kızım olcak inş onu bekliyorum 4 haftam kaldı benim de sezaryen kara kara düşünüyorum tekrar nasıl kesilcem diye Seni çok iyi anlıyorum bende aynı şeyleri yaşamadım çok kötü bişey dinlene dinlene yavaş yavaş yürü kompostosu eksik etme göreceksin işe yarıçak inş sezaryeni ve bagırsak sorununu atlatmanın tek yolu bu CNm Allah yardımcın olsun
Berna6141 Sonay aminn. İnşallah kızınıda sağsalim kucagına alırsın 🙏🏻 Öyle yapıcam artık başka çaresi yok dediğin gibi
OlgaArslan mervebalandi28 yok canım ben akşam saat 9 da odaya alınmıştım ertesi gün sabah 9 da doktorlar gelip çıkardılar bantı bir daha takmadılar 3 gün sonra duş al dediler aldım ama 2. Gün ateşim 37 di takmadılar 6 gün hastanede yattım sürekli ultrasona soktular ki o acı ayrı bi acıydı ateş desen 40 derece ağrı kesici vermediler çok çektim ama şükür şuan iyiyiz
YesimEmre Berna6141 aktarlardan yaş erik satılıyor siyah erik.innaki cok işe yarıyor . Ben bu konudan çok çektim hastanelik oldum o kadar. Hala da yaşıyorum şuan bi ilacım var hamilelikte kullanılıyor duphalac doktoruna sorabilirsin bi onu da. Allahyardımckn olsun. Geçmiş olsun🙏🏻
Aycelf2 Bende kuru incir yedim sabah açken arkasından ılık su içtim tatlı kaşığıyla zeytinyağı içtim ve çıktım ama hiç telaş yapmayın o vakti gelince çekiyo ztn hiç korkulcak bse yok bn çok korkuyorum nasıl ıkıncam diye ama kendi çıktı