Elif Arkadaşlar merhaba karnım kaşınıyor neden acaba bilen var mı 14 haftalık hamileyim acaba doktora gitsem mi? 🤔
OlgaArslan Elif bebe yağı sür canım benim kaşıntım onunla geçiyo hem ilerde çatlaklar için de iyi gelir
Elif Yaya123 biraz belirginleşmeye başladı karnım hemüz bişey sürmeye başlamadım cnm bilemedim ki ne sürsem çatlamasını da istemiyorum 😏
TubaKorkmaz Elif atletinin üstünden ovuştur ve bol bol nemlendir karnını gögsünü kalçanı ben baya birşey kullandım 😂😂
Handeaslan616139 Elif kasıma sakın catlarsın canım avuç içinle ovala çok zor valla oda arkadasım kendini baya yara yapana kadar kaşıyordu 🙄
cansuece Al bendende o kadar 😂16hafta bitti çok rahattım bu zamana kadar .şimdi kaşınma aman aman 😖göbek sırt bacak .anam diyorum bu kaşınan yerler çatlarsa 😯valla kaşınınca da ne tatlı kaşınıyor iyice kaşımazsam keyfim kaçıyor 🤦♀️Bakalım ne iyi gelecek yağlar falan deneyeceğim .has zeytin yağı iyi diye duydum.bugünde vaselin ve çaylak için biooil aldım belki kaşıntıda azalma olur 🙏
Elif cansuece canım has zeytin yağı sürersen bütün giysilerin kirlenir ya hatta çarşaflar filan da kirlenir belki 🙈
cansuece Elif uzun süre kalmayacak heralde bende tam bilmiyorum ama mesela duş öncesi sürüp belki masaj bile olur o sırada biraz yedirince bekleyince yıkanmalı 😊
XyveAnnesi Hindistan cevizi yağını iyi diye okudum bir yerde,onu kullanıyorum,hatta doğum sonrası emzirme döneminde göğüs ucu çatlaklarına da çok iyiymiş...
YamurKarabulut Zeytinyağı badem yağı e vitamini kayısı yağı karıştır özellikle banyodan sonra masaj yapar gibi avuçiçlerinle sür .. kuruluk hissettikçe cildinde sür baya nemlendiriyor