Burakelaa Arkadaşlar benim basur gibi bir sıkıntım yoktu hamile kalınca özellikle kabız olduğum zaman basur çıktı benim gibi olan var mı 33 haftalık hamileyim ne kullandınız nasıl iyileştiniz 😷
Tugbaztrk Burakelaa doktorum bana bi krem soyledı geçmesse genel cerrahi görsün dedi ama gecti sukur😅
37aysgl Burakelaa canım onun önlemini al bende gebelikte olmuşum normal doğum yapınca dışarı fırladı ve inanılmaz acı vericiydi popomun üstüne oturamadım bir süre doktorum ilaç verdi sürdüm çok şükür içeri girdi düzeldi gitmeseydi ameliyat demişti
TAkilicci Burakelaa basur nedir acaba? Benimde makatımda sivilce gibi bir şey çıktıda kabızlıktan dolayı basur nasıl oluyor 🙁
Svdsr Dun gece pamugu buyuk parca alip kantarona batirdim baya islak olacak ama gece koydum simdi uyandim baya iyi gelmis tavsiye ederim
Bottesini Selam ben 34.haftadayım bende de çıktı dün dr krem verdi sür bunu enfeksiyon kapma dedi adı anestol pomad.
Burakelaa TAkilicci Ben kabız oldum kaç kere makat bölgesinde zorlanma olunca basur oldu nasıl anlatayım bilemedim şuan bir araştır
EbruIrmakAhmet Burakelaa canım iki yemek kaşığı vazelin içine bir yemek kaşığı kantaron yağı bir tatlı kaşığı nane yağı bir tatlı kaşığı üzüm çekirdeği yağı koy karıştır duşa gir çık şuan Buhara oturamazsın çünkü sonra bu kremle masaj yap o bölgeye meme oluşmuşsa içeri iktir yavaş yavaş