Btl_zngn Masatosi bende şurda bekliyim 37. Haftanın içindeyim sancı nasıl başlıyo nasıl anlıyoruz doğumu merak ediyorm
HiraNisa Masatosi bunyene bagli birsey ama o kadar şanslı bi kadin var mi bilemedim😂 yalniz beni ve doktorumu şoke eden bir durum vardi anlatayım. Ben sanci cekiyorum açılmam 6cm birden kalbim sıkıştı nefes alamiyorum. Derken doktor beni çatala cikardi aciklik ayni 2saate doğurursun. Tansiyon ölçtü normal. Sanci cekmeye devam dedi. Dogumhane ile yan yana odalarimiz. Daha odama gectim birden kusma hissi. Istifra ettim. Hasta bakıcı hemen temizlemeye geldi. Daha lavaboda ellerimi yıkıyorum. Kendi kendime büyük abdestim geldi sanki dedim. Hasta bakıcı bunu duydu gel seni muane etsinler dedi. Doktorum da yine ayni kalbim sıkıştı da geliyorum sandi. Normal herseyin dayan biraz daha dedi. Dedim sanki kakam var. Aninda cikartti beni çatala muane etti 10 cm acilma inanamadi. 10 dakika içinde 3.ikinmamin (sancinin) sonunda melegimi kucagima aldim. Yani sanci cekerken bol bol meyve suyu ic ve kus acilmana birebir
HiraNisa Btl_zngn dogum sancilari belden kasiklara vurur yavas yavas hem sanci araligi kisalir hem şiddeti artar.
HiraNisa Btl_zngn o son aylarda normal. Zaten muaneye sık sık gidiyorsunuzdur nstde gercek sancilar çıkar
Masatosi Çok teşekkürler verdiğiniz bilgiler için ben 39+4 üm şuana kadar sancı ya da açılma olmadı çarşamba günü kontrolüm var yine çıkmazsa cumartesi başlatırız doğumu dedi doktorum 🤷🏻♀️
HiraNisa Masatosi doktorum bana kus deyince icmedim meyve suyu allah tarafindan o aciya dayanamicagim dedigim an kendi kendime kusma hissi geldi. Sonra aniden açıldım.