Aslima Ben 18+1 haftaligim allahın izniyle maşallah 😍 ama kasigimin başında ve kenarlarda hala şişlik var hep olacakmı. Bebek ne zaman yukarı çıkar göbek deliğinin oralara falan . Belkide cıktı da ben bilmiyorum
hunilimom Aslima 20lerden sonra çıkıyor yanlış hatirlamiyorsam 23 veya 24.haftalar olması lazım o civarlarda göbek deliğinin ordaydı sonra gün geçtikçe yukarı çıkıyor 28.haftada kafası göğüs kafesimde idi orda hissediyordum 🤗
Ozlemdmn Aslima Canim ben 20+4 dum 20 haftalik olunca forum da vebeginiz bir kac gun icinde göbek deliginuzin tamamen altina gecmis olacak yazdi Yani 20 bitince geciyor tatlim
glnur90 Aslima 21 hafta olduk tarama testine kadar hep kasık tan bakıyorlar dı geçen hafta tarama testinde göbekten baktı doktor
Sueda29 Aslima ben 25 olcam bnde hiç yukarıda hissetmiorm zaten tekmeleri çok yavaşladı bn stresli günler yaşıyorum bebeğimde etkilendi ..
Aslima hunilimom ay ne güzel ya . Hissediliyor mu öyle kafası falan. Eşimde elini değse dışardan hissedermi. Onun da hissetmesini çok istiyorum çünkü.
Deno hunilimom ben de 29 haftalığım ama hiç o kadar yukarda hissetmedim bence bizimkinin kafası aşğıda çünkü hıçkırığını aşağıda hissediyorum
Aslima Ozlemdmn bende öyle bişey okumuştum canım banada göbek deliğinin 3 4 parmak altında demişti ama işte kasiktada var yine şişlik oyuzden hangisi doğru bilemedim canım. Allah izin verirse biraz daha bekleyim bakalım
hunilimom Aslima hissediliyor canım tekmesi hatta görülüyor ben kilolu hamile kaldım benim 25.haftada dışardan belli oldu ama kafası kolu onlar kişiden kişiye değişiyor oda sonlara doğru hissediliyor
Aslima hunilimom anladım canım teşekkür ederim. Hayırlı sagliklisiyla çok istiyorum o günleri görmeyi her anını aslında 😍
hunilimom Deno o yüzden canım benim 36 da döndü baş aşağı mesela beb hep kaburgalarımda hissettim hickirigini ne zaman baş aşağı döndü o zaman tekmelerini yukarda hissettim