CYLNYNS Haftadayız akşam saat 10 dan sonra mide yanması başlıyor. Gavıskon içiyorum iyice midem bulanıyor, süt geçirmiyor. Saat 12 den beri yatakta oturuyorum 😥😥😥😥😥ne yapabilirim?
prenses_annesii2603 CYLNYNS soda içebilirsin,küp şekerin varsa ağzında erit, petibör bisküvi ye,yoğurt da iyi gelir ,sade kraker de varsa ye
Merveeemmm CYLNYNS rennie iç canm doktoruna sor yine de bana rennie tavsiye etmişti doktorum aynı senin gibi gaviscon fayda etmemişti bide yeşil elmanın çok faydasını gördüm ben hala da yanimda bir tabak salatalık ve yeşil elma var
Merveeemmm CYLNYNS rica ederim hapı da var surubu da istersen kontolü bekleme hemen yarın sor faydası olur inşallah ben watsapptab gece bir yarisi yazmıştım doktoruma dayanamıyorum die
Tbakc Günde bir gavıscon bitiren biriydim abartısız günde bir tane hic bisey etki etmiyordu ve yandığı dk kusmama sebep oluyordu iki gün önce kurtuldum bu dertten doktorum bi hap verdi ben bile inanmıyorum tamamen kestiğine gavıscon şurubu yanımda taşıyan ben suan bilmiyorum nerde sadece sabah bir tane içiyorum
armin CYLNYNS bir bardak suya bir cay kaşıgı karbonat icebildigin kadar ben oyle yapıyorum tavsiye uzerine ve geciriyor