BeybininAnasi Rabiahnm ben green clean’inkini aldım, yıkadık. İçeriği diğerlerine göre daha temiz görünüyordu. Sıfır kokusu var, bu açıdan iyi bence
M-o-r-58 Rabiahnm e bebek markası baby me sıvı deterjan kullanıyoruz. Kokusu güzel ama leke çıkarma konusunda bişey diyemem. O ayrı satılıyor zaten 🥴 deterjanın amacıda leke çıkarmak oysaki ama ayriyeten leke çıkarıcı deterjan olarak satıyorlar daha pahalı 😄 deneyen var mı acaba? işe yarıyorsa bide onu alıyım tavsiye eden olursa
Adige09 Rabiahnm Arap sabunu ya da Lavanta kokulu Granül Sabun Dalan 'ın Haci şakır de olabilir.Deterjan da nedir .???
Ayseyu Green clean baby yi kullandım kesinlikle tavsiyemdir mühendisin oğluda onaylamıştı ebebekte yada büyük marketlerde bulabilirsiniz arada Bime de geldiği oluyor
Ayseyu Rabiahnm hiç bi sorun yaşamadım ben benim için önemli olan bitkisel oluşu şuan oğlum 2 yaşında onun için ve beyazlarımız içinde boron kullanıyorum
aysenarslan Ben dalinin sabun tozunu aldım bebek kıyafetlerini onunla yıkadım kokusu falanda çok güzel
Anemon86 Cok Kokulu deterjanları tercih etmeyin bence .. bebek icin alerji olusturyor , kokulara aldanmayın bosverin kokmasin.. benim fikrim , tecrubeyle sabit , kızım da oyle oldu alerji oldu bebek deterjani olmasına ragmen..