Kızlar Allah'ım herkese hayırlı doğumlar versin ❤️🤲 Benim bu güne kadar hiç bir şekilde sancım olmadı açıklığım hiç yoktu ve üst kemiğim basıktı 😔 cumartesi saat sabah 10 da yatışım oldu açıklığıma baktı fakat yoktu ☹️ İlk fitilimi verdiler alttan sancılarım düzenli ve sıktı fakat açılmam olmadı 3 saat boyunca ve üstüne çok fazla kusuyordum doktorum geldi biraz yürümemi söyledi ☺️ fakat sancım gitmişti ikinci fitili verdiler yine aynı şekilde sancilarım oldu ve beraberinde serum verdiler fakat serumu da kusuyordum bu seferde bebek besenemedi ve değerleri düşüyordu açılmami zorlayarak 4cm çıkarttılar 🙄 fitili çıkarıp suyumu patlattılarve saat 15:00 dı tekrar nstye bağladılar benim sancım olduğu halde nstde çıkmıyordu ve saat 17:30 olunca eşime ben artık dayanamıyorum ben sezeryan istiyorum dedim doktoru aradık doktor hanım ebelerden bilgi aldığını her saat başı açıklayacağını tahmin ettik fakat denemek istediğimi söylediğim için denedik dedi açılmamin ilerlemedigini bebekde ben kustukça riske girdiğini ve sen elinden geleni yaptın dedi doktorum sancımi kesmek için şırıngadan ilaç verdiler damar yoluma ve ağrımi yavaş yavaş kesti ağrım kesildikten sonra tekrar muayene ettiler alttan olan açıklığımında gitgide kapandığını söylediler ebeler ☹️ Ve beni sezeryana hazırladılar ☺️ ve şimdi diyorumki iyiki sezeryan olmuşum bebeğimi kaybetmektense acısını birkaç gün çekerim dedim 😇 saat 19 da oğlum 3620 gr ve 50 cm le dünyaya geldi 😊 halbuki ultrason da 3300 demişlerdi ve ben de 3000 kilo bekliyordum yanılma payını düşünerek 🥰 kızlar hamileliğimde çok rahattım ilk 3 ayim kusma ve düşük tehlikesi hariç dogumuma kadar uyuyordum ama hep Allah'ım hayırlısıni ver dedim hayırlısı benim için buymuş kızlar 😘 Allah'ım sizede hayırlı doğumlar nasip etsin ve son haftama kadar yürüdüm yeri geldi sıcak suya oturdum pilates topuyla zıpladım tarçınlı su ve papatya çayı içtim 😁 ve anladimki Allah'ım yolunu vermiyorsa olmuyormuş 🥰 benimki kötüydü biraz belki ama elimden geleni yaptım sağlıcakla kalın kızlar 😘 01.02.2020 ile Şubat annesiyim ❤️