Zehra321 Kızlar dikişlerin az yada hiç olmaması için kaç cm açıklık olması gerek bilen var mı ??? Ben kesiden, dikişten çok çok korkuyorum. Bazıları hiç kesisiz doğum yapıyormuş. Bu nasıl mümkün oluyor ? 🤔
hunilimom Zehra321 bebekle alakalı birşey ama bazı doktorlar 2 dikiş atıyorlar daha rahat olsun diye mesela benim hiç olmicakmis ama kızım eli yüzünde olduğu için kesi atmak zorunda kaldılar zaten hiç birşey hissetmiyorsun ki atilirkrn dikilirken kesi olmaması için vajinaya perine masajı var onu uygulaya bilirsin oradaki kasları doğuma kadar biraz genişletmiş oluyorsun
Zehra321 hunilimom o an hissetmeyeceğim evet ama sonrası korkutuyor zaten beni. Afedersiniz idrar yaparken bile nasıl olacak acaba yanma acı hissederim. Veyahut nasıl taharetleneceğim. Şu zamana kadar hiç biyerime dikiş atılmadı çok ürküyorum 🤷🏻♀️ Umarım hiç dikiş atılmak zorunda kalınmaz 🧐
hunilimom Zehra321 ilk idrarını yaparken bir yanma oluyor sonra hiç birşey kalmıyor doğum sonrası bakımlar oluyor onları düzenli yapınca birseycik olmuyor iki doğum şeklindede doğum sonrası kabız olmamaya dikkat etmem gerekiyor fazla ıkınmamak gerekiyor bol sıvı almak gerekiyor ama onun dışında yavaşça düzeliyor herşey
HaticeeKckylmz Zehra321 evet keside dikişte bırsey hissetmiyorsun benımde vardı dıkısım ılk ıdrarda azda olsa yanıyor okadar çok büyük bır acı agrı değil siz normaldoğum planlayıp ufacık şeye takılmayın çok şükür gecıyor hepsı bol kayısı suyu ıcıp ıkınma sorunu yaşamazsınız kabızlık olabılıyor