Nil35-5 Ftsctn_20 😂😂;) hala devam mı ;)boşver cnm. Bayan istedğini koysun :)eleştiriye gelemiyosa sormasaydı burda tanımadığı insanlara fikrini 😇
Nil35-5 papatyalarr5 yakışacak isim sordun. Herkes cevabını verdi bi şekilde. Bizde yakışacak isimlerin bu tarz isimler olmadığını. ŞAHSEENNN FİKİR BEYAN EDEREK SÖYLEDİKK. Çünkü burda tanımadığın kişilere fikir sordun. Ki kötü demedik. Bu tarz isimler bize saçma geliyo dedik ama herkes özgür de dedik. Bizde ayşe fatma koymak istiyoruz deseydk sende bu fikre saçma banel deseydn. Bzde sana kızmazdık. Çünkü size yorum yapma hakkını post açıp biz veriyo olurdk. O yüzden sıkma canını bu kadar. Canın ne istiyosa onu koy. Sağlıkla da büyüt kuzunu
papatyalarr5 Nil35-5 ben senin koyacağın isme niye takılayım şahsi fikrim güzelmiş der geçerim bu kadar basit :) hani dertlenecek bir durum yok bu kadar yorum yaptık aman sizde eleştiriyi kaldıramıyorsanız gibi yorum yapmayada gerek yok. Sonrada bizden size tebrik beklemeyin saçma dediğiniz yada yaptığınız başka yorumlar için
Nil35-5 papatyalarr5 güzelmiş der geçerim demek şahsi fikir olmuyo cnm :)içinden geleni söleyip bence hoş değil diyip de geçebilirsin. Senin bence canın sıkılmış. Oyalanıyosun burda. Bebişinle vakit geçir sana daha iyi gelir
Nil35-5 papatyalarr5 snden ne tebriği beklicemki kuzum. Fikir fikirdir. Küfür etsek neyse tabiki haklısın kavga çıkarmada. Ama istersen fazla uzatma. Hayatında başarılar cnm.
Kerem-inannesi edward yumuşak, hurma agaci demek bizde esimle kiz olursa lina diye düşündük ama oluşumuz olcakmiss🤗
papatyalarr5 Nil35-5 şahsi fikrim kimseyi yargılamak olmuyor altını çizelim biz bi oranın 😊demek ki seninDe canın sıkılıyor buralardasın 😂 bebeğimin doğmasına daha var sen takılma oralara oyalanmak istiyorsan sen git başka şeyler yap mesela illa cevap vermek için konuşma 😊
papatyalarr5 Nil35-5 bende burda kavgalık bir durumun olmadığını insanların fikirlerine saçma diye alay konusu edilmemesi gerektiğini söylüyorum. Sanada başarılar
Nil35-5 papatyalarr5 tamam kuzucumm. Tamam sakin. Geççek hepsi. Hormonlar tavan şu an. Anlayabiliyorum seni😁
Crescent96 Postu açan annemiz koymak istediği ismin yanına uygun bir isim sormuş lütfen ona uygun yorumlar yapalım. Tartışma içerikli mesajlar silinmiştir tekrarı halinde ‘işaretleme’ özelliğini kullanarak bize bildirirseniz daha hızlı müdahale edebiliriz.